rođendanska proslava / Pršut, torte, kolači, roštilj, pjesma! Ma bila je to prava fešta: Sretan 100. rođendan baki Kati!

Image
Foto: Dubrovački dnevnik

Štićenica doma Domus Christi' Kate Bakić iz Čilipa proslavila je stoti rođendan. Priređena joj je velika zabava, svi su se okupili, a ona je od sreće u jednom trenutku zaplakala

3.10.2023.
11:46
Dubrovački dnevnik
VOYO logo

Štićenici doma 'Domus Christi' okupili su se kako bi proslavili rođendan gospođe Kate Bakić iz Čilipa, ali i kako bi obilježili Međunarodni dan osoba treće životne dobi. Zaroštiljalo se, bilo je i slatkog, a slavljenici je zapjevala i klapa, donosi Dubrovački dnevnik.

"Osjećam se dobro. Ima svega lijepoga, zadovoljna sam", kazala je gospođa Kate kojoj je, ističe, u Domu lijepo, druži se i ima dosta prijatelja. Tu je već pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dubrovački dnevnik

Na pitanje ima li kakva tajna dugovječnosti kroz suze radosnice, dirnuta atmosferom, kaže kako je zapravo nema.

"Svake godine posebno obilježimo Međunarodni dan osoba treće životne dobi , a ove godine postoji i razlog više jer imao i jednu stogodišnjakinju, gospođu Kate. Štićenici vole ovakva druženja, pogotovo kad znaju kako će se pjevati i zabaviti", govori ravnateljica Doma Mirjana Vujnović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dubrovački dnevnik

Prigodne poklone slavljenici uručili su predstavnici Grada i Županije koji su joj došli čestitati.

Pogledajte video: Demograf za RTL Danas: 'U Hrvatskoj će svaki četvrti stanovnik biti stranac. Čeka nas scenarij Austrije i Njemačke'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike