izdali upozorenje / Provjerite uplatnice na vašim automobilima: Po Zagrebu netko ostavlja lažne kazne Holdinga

Image
Foto: Zagrebački holding

Posumnjate li u prijevaru, vjerodostojnost zaprimljenog naloga za plaćanje, odnosno dnevne parkirališne karte javite se Zagrebačkom holdingu

19.12.2018.
10:35
Zagrebački holding
VOYO logo

Zagrebački holding na službenim internetskim stranicama izdao je upozorenje građanima o nepoznatim počiniteljima koji na području zapadnog dijela Zagreva na vozilima ostavljaju lažne uplatnice naslovljene na Zagrebački holding d.o.o., Šubićeva 40/III u iznosu od 250,00 kuna.

"Na lažnim uplatnicama nije naveden primatelj podružnica Zagrebparking kao ni logo Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebparking. Molimo građane da ne nasjedaju na prijevaru te da pri uplati provjere IBAN primatelja s uplatnice", navodi se u priopćenju Holdinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posumnjate li u prijevaru, vjerodostojnost zaprimljenog naloga za plaćanje, odnosno dnevne parkirališne karte, preporučujemo – prethodno provjerite na broju 072 500 400. Pozivni centar Zagrebačkog holdinga dostupan je 24 sata dnevno.

"Zagrebački holding i podružnica Zagrebparking poduzet će sve potrebne i raspoložive radnje u zaštiti svojih interesa te interesa građana", poručuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo