pet na pet / Provedite zabavnih sat vremena uz novi kviz RTL Televizije!

'Pet na pet' je spoj zanimljivih i za kviz neobičnih pitanja, dobre zabave, šarolikih kandidata i vrijednih novčanih nagrada, dok su šaljive dosjetke, kojima se opušta trema kod kandidata, rezervirane za vrckavog voditelja Davora Dretara Dreleta! Od ponedjeljka 24. veljače u 19:20 sati provedite zabavnih sat vremena uz novi kviz RTL Televizije!

24.2.2014.
8:31
VOYO logo

"Pet na pet" je zabavan obiteljski kviz u kojem sudjeluju cijele obitelji, kako one koje se natječu za vrijedne nagrade, tako i one druge koje se zabavljaju pred malim ekranima. Kviz je rađen prema licenci Fremantle Medije i za njega se bez sumnje može reći da je najdugovječniji i najgledaniji kviz na svijetu. Već se 31. sezonu za redom emitira u Americi pod originalnim imenom "Family Feud", dok njegove inačice u čak 56 zemalja diljem svijeta imaju izuzetno visoku gledanost.

 U ovom opuštenom kvizu odgovore znaju svi, bez obzira na godine, stručnu spremu, znanje i iskustvo jer se traži općenito mišljenje većine hrvatskih gledatelja. U svakoj se epizodi natječu dva tima po pet članova koji su u međusobnom srodstvu ili se jako dugo poznaju, poput najboljih prijatelja, susjeda, bračnih ili krsnih kumova i sl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Naime, princip kviza je: mi pitamo stotinu ljudi da nam kažu, evo recimo, bez čega nema dobrog akcijskog filma. I sad vi, nakon što razmislite, kažete: Bez pucnjave, bez glumaca, bez tragedije, bez eksplozije… Osvojit ćete bodove ako se vaš odgovor nađe među onima koje su dali naši anketirani. I ako ih pogodite puno, osvajate i novac!", objasnio je, ukratko, voditelj kviza Davor Dretar Drele.

Pobjednička je obitelj ona koja na kraju emisije, odnosno nakon pet odigranih krugova, sakupi najviše bodova, tada osvaja 2500 kuna. No tu igri nije kraj jer u šestom krugu zvanom 'Brza lova' pobjednici imaju priliku osvojiti dodatnih 2500 kuna te nastaviti natjecanje u idućoj emisiji.

 "Svi su kandidati super i dosta opušteni. Trudimo se napraviti jednu dobru atmosferu i izbjegavamo taj nekakav veliki natjecateljski impuls. Ja sam tu da ih pokušavam opustiti svojim šalama…", priznao je Drele te dodao da su duhovite situacije u pozitivnoj atmosferi natjecanja vrlo česte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Recimo, netko je noge opisao kao korisne, a netko je rekao da je balon navijački rekvizit. Ima jako, jako zgodnih odgovora… Upravo smo maloprije saznali da je visibaba česta kućna biljka", našalio se Drele naglasivši da bi on, kada bi se mogao natjecati u kvizu, u svoju ekipu doveo suprugu, Miroslava Škoru, Renea Bitorajca i Severinu.

Ne propustite se zabaviti uz hrvatsku televizijsku premijeru obiteljskog kviza „Pet na pet“ u kojem ne postoje pitanja na koja ne znate odgovor – svakog radnog dana, od ponedjeljka do petka u 19:20 sati, samo na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo