PROSVJED ZBOG NAPADA / Prosvjed tražitelja azila ispred Porina: 'Ne osjećamo se sigurno! Ako smo slobodni, zašto nam ne daju da živimo slobodno?'

Image

Tražitelji azila prosvjeduju ispred Centra za tražitelje azila 'Porin' jer žele da policija adekvatno reagira na napade na azilante

2.1.2017.
12:57
VOYO logo

U Dugavama ispred Centra za tražitelje azila Porin prosvjeduje 40-tak nezadovoljnih ljudi koji tvrde da policija nije reagirala na prijavu nasilja proteklog vikenda, piše N1.

Prosvjednici, koje osigurava policija, tvrde da su tijekom vikenda nepoznati napadači bejzbol palicama u blizini Porina pretukli nekoliko azilanata, te su prilikom napada dva muškarca ozlijeđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne osjećamo se sigurno. Došli smo u Europu zbog slobode. Ako smo slobodni, zašto nam ne daju da živimo slobodno? Napali su nas, policija nam nije pomogla", rekli su prosvjednici za N1.

Tražitelji azila prosvjeduju s dva transparenta, jednim na kojemu piše "Izbjeglice nisu kriminalci" i drugim kojim podsjećaju da su i brojni Hrvati ne tako davno bili izbjeglice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo