OČEVID OBAVLJEN / Pronađen ljudski kostur na Velebitu: u tijeku kriminalističko istraživanje, je li riječ o ostacima čovjeka koji je nestao još u studenom?

Image
Foto: Filip Brala/PIXSELL

Ostatke ljudskog tijela pronašao je u šumi na strmini 69-godišnjak.

10.7.2017.
11:15
Filip Brala/PIXSELL
VOYO logo

Zadarska je policija u subotu zaprimila dojava da je 69-godišnjak na Velebitu, na predjelu Veliki Golić, pronašao ljudski kostur, piše 24 sata.

Na mjestu događaja je izvršen očevid, a u tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja identiteta osobe, uzroka smrti te ostalih okolnosti događaja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaci ljudskog tijela pronađeni su u šumi na strmini, a nakon toga su ljudske kosti prenesene su na odjel patologije zadarske Opće bolnice. 

Na velebitskom predjelu Libinje, još 16. studenog nestao je  81-godišnji Josip Cindrić iz Bibinja.  Obitelj ga je uporno  tražila, angažirani su GSS-ovci, sa psima i helikopterom, vatrogasci, policajci, djelatnici nacionalnog parka, prijatelji, mještani i planinari, a za pronalazak ostataka obitelj je nudila i  novčanu nagradu,  ali tijelo vitalnog starca koji je obožavao planinu, nikad nije pronađeno, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo