PROMAŠIO STAN: / Pijan izašao s tuluma pa zaspao u krevetu kraj policajca - onog koji je u Osijeku srušio ženu na pod

Image
12.12.2016.
11:46
VOYO logo

U 6.30 ujutro je policajac Darko Prgomet došao kući iz noćne smjene, pozdravio suprugu koja je upravo odlazila na posao i legao u krevet. Nije ni slutio da će se probuditi kraj nepoznatog muškarca.

Pijan izašao s tuluma, izgubio se pa ušao u pogrešan stan i zaspao

Naime, pijani je uzvanik na zabavi koja se te noći događala u zgradi pogriješio stan, no kako policajčeva supruga na odlasku vjerojatno nije zaključala vrata njihova stana, vidio je krevet, skinuo se u gaće i čarape i mirno zaspao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kći policajca Darka, inače učenica četvrtog razreda osnovne škole, jako se uplašila kad je vidjela da kraj tate spava nepoznat čovjek, no nije se usudila probuditi oca jer bi se tada približila i uljezu pa se vratila u svoju sobu i nazvala majku. U stanu je u tom trenutku bio i stariji sin koji ide u osmi razred.

Kad ju je dijete nazvalo, supruga policajca žurno je došla kući i probudila muža, a zatim je on probudio pijanog uljeza. Još uvijek vidno pod utjecajem alkohola, muškarac nije znao gdje je, počeo je bauljati po stanu i otvarati ladice, no veći nered srećom nije pravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prgomet je pozvao i kolege koji su uljeza odveli u policijsku postaju.

Policajac koji je stariju ženu srušio na pod

Inače, policajac Darko Prgomet, u čijem se stanu sve odvijalo, javnosti je otprije poznat. On je prošle godine izazvao burne reakcije javnosti kad je u Osijeku srušio 67-godišnju ženu na pod i stavio joj lisice jer se ona oglušila na njegovu zapovijed da stane, nakon što je cestu prelazila dok je semafor pokazivao crveno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POLICIJSKA BRUTALNOST U OSIJEKU: /

Policajac srušio ženu jer je prošla kroz crveno?!

Image
POLICIJSKA BRUTALNOST U OSIJEKU: /

Policajac srušio ženu jer je prošla kroz crveno?!

Javnost se tada obrušila na policajca zbog prevelike upotrebe sile nad starijom ženom, iako se ona ogriješila o zakon i oglušila na zapovijed policajca.

Kaznu za prelazak ceste preko crvenog platio je tadašnji ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić koji je rekao da je pogrešno staricu tretirati kao opasnog kriminalca. Prgomet se ženi morao ispričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo