Suvremene metode u nastavi /

Projekt SMUN: Cilj je učenicima olakšati pronalazak posla u struci

Image

Danas je održana završna konferencija projekta 'Suvremene metode u nastavi' kojeg je provodila Srednja škola Ivanec, a financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu - 1.514.150 kuna.

9.5.2016.
11:38
VOYO logo

- Nositelj projekta SMUN je Srednja škola Ivanec, a partner je Ekonomska škola Šibenik. U godinu dana trajanja postigli smo velike rezultate - za učenike smo kreirali računalni softver na kojem će se izvoditi nastava, kreiran je priručnik novih nastavnih sadržaja, razvijen je portal za e-učenje, putem kojeg učenici komuniciraju s nastavnicima, provode testove i slično. Najvažnije je to da smo modernizirali pet kurikuluma iz ekonomske grupe predmeta - rekla je Lidija Kozina, ravnateljica Srednje škole Ivanec te pojasnila glavni cilj projekta.

- Želimo učenicima pružiti nove suvremene kompetencije kako bismo ih približili tržištu rada te postigli veću zapošljivost. Učenici su na sve provedene aktivnosti reagirali vrlo pozitivno i vesele se novom načinu rada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom projekta SMUN održane su edukacije i interaktivne radionice, kako bi nastavnici ekonomskih grupa predmeta stekli dodatna znanja i vještine koje su im potrebne za korištenje suvremenih metoda u nastavi što će se u konačnici doprinijeti razvoju učeničkih kompetencija te njihovom boljem položaju na tržištu rada.

Više pročitajte na portalu Varaždinski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo