poznata destinacija / Prodaje se dio Otoka ljubavi! 300 eura košta metar kvadratni, interes je velik

Image
Image

Prema postojećem zakonu na takvoj je površini moguće uz OPG za uzgoj maslina ili vinove loze podići vilu ili restoran površine 400 kvadratnih metara te još 1000 kvadrata podrumskog prostora, zbog čega se vjeruje da će dio ubrzo biti prodan

24.1.2023.
17:15
VOYO logo

Popularni otok ljubavi Galešnjak koji se nalazi na Pašmanskom kanalu, uskoro bi mogao dobiti nove suvlasnike.

U ponedjeljak je objavljena prodaja 30.000 kvadratnih metara zemljišta na otoku u obliku srca, površine od 142.000 kvadrata, za 10 milijuna eura, odnosno 300 eura za četvorni metar, piše Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Točno je, tri hektara otoka je oglašeno na prodaju. Interes je za sada razmjerno velik, a najozbiljniji interes pokazali su neki investicijski fondovi", potvrdio je Silvestro Kardum, predstavnik prodavatelja.

Image
POPIS STANOVNIŠTVA /

Broj stanovnika na 22 otoka veći, na 28 manji nego na zadnjem popisu: Najveći pad na Rabu, ovo su detalji

"Nemam agenciju za nekretnine, ja vlasnicima samo pomažem u prodaji. Radi se o četiri spojene parcele nekoliko vlasnika ukupne površine oko 32-33 tisuća četvornih metara. Na tom zemljištu je makija, a nekada su bile masline. Svi papiri o vlasništvu su uredni i vlasnici su uknjiženi. Vlasnici su inače iz Mrljana na otoku Pašmanu. Vlasnici ostalog dijela otoka nisu bili zainteresirani za prodaju", dodao je Silvestar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema postojećem zakonu na takvoj je površini moguće uz OPG za uzgoj maslina ili vinove loze podići vilu ili restoran površine 400 kvadratnih metara te još 1000 kvadrata podrumskog prostora, zbog čega se vjeruje da će dio ubrzo biti prodan.

Na oglasnim stranicama navodi se da se parcele koje se prodaju nalaze oko 500 metara od obale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S ovom nekretninom možete napraviti stvarno nešto jedinstveno, pogotovo kad su vam stalno parkirani gosti s jahtama poput Beyonce, koja je tamo slavila i rođendan , Jay Z, Jeff Bezos, Michael Jordan itd. jer uostalom tko ne bi došao posjetiti jedini morski otok prirodno oblikovan u obliku srca na svijetu" stoji u oglasu, a kao jednu od opcija za potencijalne kupce predlažu otvaranje OPG-a.

Ovaj srcoliki otok jedan je od najprepoznatljivijih hrvatskih otočića, a Brightside ga je čak uvrstio i na svoj popis 20 svjetskih čuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo