Prodaje se auto kojim je Čačić usmrtio dvoje ljudi

Prodaje se bijeli Chrysler koji je prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić vozio 1. siječnja 2010. kada je skrivio nesreću u kojoj su život izgubile dvije osobe.

25.4.2012.
21:55
VOYO logo

U oglasu za bijeli Chrysler kojim je Radimir Čačić skrivio nesreću u Mađarskoj se navodi da je riječ o rabljenoj limuzini, a auto je bio registriran na HNS. Auto se prodaje za 75 tisuća kuna.

Čačić je, podsjetimo, u Mađarskoj optužen za izazivanje prometne nesreće sa smrtnim posljedicama. Tereti ga se da nije prilagodio brzinu vožnje uvjetima na cesti te se zabio u automobil ispred sebe. Najavio je da će se, ako bude proglašen krivim, povući iz političkog života. Prijeti mu od jedne do pet godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se očekivalo da bi presuda mogla biti izrečena ovog travnja, rasprava koja je bila zakazana za travanj otkazana je jer je zatražena provjera Čačićeva službenog i diplomatskog statusa.

U nesreći su poginuli György Lipták (60) i Imréné Antal (81). Vozačica Škode Katalin Lipták, supruga i kći poginulih, u sudaru je lakše ozlijeđena, dok je četvrta osoba iz automobila teško ozlijeđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo