PROCURILI DOKUMENTI KOJI DEMANTIRAJU I HDZ I PLENKOVIĆA: / 'Lički Tuđman' upisan je u članstvo, nedavno je i viđen u stranci

Image
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL

Da Mraović nije član HDZ-a tvrdi i premijer Andrej Plenković, no kako onda objasniti činjenicu da je 'lički Tuđman' viđen u prostorijama stranke.

14.8.2018.
21:35
Zeljko Mrsic/PIXSELL
VOYO logo

Iako je HDZ Ličko-senjske županije demantirao informaciju kako se u njihove redove vratio JosoMraović, dokumenti iz gospićkog ogranka stranke potvrđuju da je ime 'ličkog Tuđmana' još ovog tjedna bilo u bazi članstva.

Gospodin Mraović, koji je široj hrvatskoj javnosti znan po seksualnom zlostavljanju američke košarkašice IllisheJarret kojoj je 2005. godine gurnuo prst u anus, a gospićki sudac BrankoMilanović ga oslobodio uz objašnjenje da se radilo o specifičnom načinu rukovanja, kaže da ima člansku iskaznicu te da nikad nije ni otišao iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam član HDZ- a od 1990. godine, nikad nisam otišao iz HDZ-a. Nisam imao nikakvo članstvo ponovno, ni nikakvu aktivaciju", tvrdi poduzetnik Joso Mraović za Novu TV.

Da Mraović nije član HDZ-a tvrdi i premijer AndrejPlenković, no kako onda objasniti činjenicu da je 'lički Tuđman' viđen u prostorijama stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa, svratio da vidim što se događa i otišao. Mislio sam pomoći, ali vidim da se ne isplati. Neću i gotovo, priča završena. Jesam član, i dalje smatram da jesam, neka priča tko god što želi", rekao je Mraović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo