Privedeni Crlenjak i Vlajčević - Pavićev partner

Bivšeg direktora propale tvornice Kamensko Antuna Crlenjaka i suvlasnika Vilinskih poljana Davora Vlajčevića u srijedu poslijepodne privela je policija.

23.11.2011.
21:12
VOYO logo

Kako neslužbeno doznajemo od izvora bliskih istrazi, bivši direktor Antun Crlenjak, koji glasi za produljenu ruku tajkuna Miroslava Kutle priveden je na ispitivanje u odjel policije koji se bavi suzbijanjem organiziranog kriminala i korupcije.

Uz njega je priveden i Davor Vlajčević, suvlasnik Vilinskih poljana, tvrtke preko koje su se navodno odvijale malverzacije vezane uz Kamensko. Drugi suvlasnik te tvrtke je Ninoslav Pavić, veliki medijski izdavač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, radnice Kamenskog traže uhićenje A. Crlenjaka dulje od godinu dana, a posljednji se pokušaj dogodio prošloga tjedna kada su ispred Državnog odvjetništva pitale. "Što se čeka". U razgovoru s Mladenom Bajićem doznale su da je razlog tome što tužitelji nisu zaprimili dokumentaciju od policije.

"Ne mogu vam opovrgnuti, ni potvrditi tu informaciju", kazao nam je Krunoslav Borovec iz Ravnateljstva policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europapress holding se o slučaju Kamensko oglasio priopćenjem koje je prenio HRT. S indignacijom odbacuju svaku vezu s agonijom kroz koju prolaze radnice Kamenskog.

"S propašću te tvrtke, njezinim poslovanjem i navodnim manipulacijama nekretninama nemamo apsolutno nikakve veze", poručuju iz EPH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo