STRAVIČNI SLUČAJ /

Priveden par koji je ostavio novorođenče: majka je na psihijatriji

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon ispitivanja žena je smještena u psihijatrijsku bolnicu, a nakon rezultata obdukcije bit će odlučeno u konzultaciji s državnim odvjetništvom za što će se osumnjičeni teretiti

2.5.2017.
22:00
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Tijelo bebe koje je prošlog tjedna u centru Zagreba pronašla prolaznica i dalje analizira zagrebački zavod za sudsku medicinu. Uspjeli su pronaći i identificirati majku i muškarca koji su je ostavili golu i nepokrivenu kraj kante za smeće, piše 24 sata

Nakon ispitivanja žena je smještena u psihijatrijsku bolnicu. Nakon rezultata obdukcije bit će odlučeno u konzultaciji s državnim odvjetništvom za što će se osumnjičeni teretiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac i žena prošlog su petka prolazili Prilazom Gjure Deželića te su kraj kućnog broja 56 ostavili bebu, što je vidjela prolaznica koja ih nije uspjela zaustaviti te je odmah kontaktirala policiju, koja je odmah poslala patrole i Hitnu pomoć.

Liječnici Hitne, piše 24 sata mogli su samo zaključiti kako je novorođenče mrtvo. Iako je bilo i malo očevidaca, policija je uspjela ubrzo pronaći spomenuti par.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo