KADA TREBATE POSUMNJATI? /

Privatni detektiv o otkrivanju preljuba: 'Muškarci dođu kad već pola grada zna...'

Image
Foto: Ilustracija: Ivo Čagalj/PIXSELL

Žene točno znaju što žele i spremne su to što žele platiti, kaže vlasnik splitske detektivske agencije.

19.4.2019.
9:38
Ilustracija: Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Privatni detektiv i vlasnik splitske detektivske agencije Mreža Miroslav Klarica za Splitski dnevnik opisao je kako izgleda njegov posao. 

Iako mnogi tako misle, kaže da im glavni posao nije otkrivanje preljuba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najčešće u nekakvom razgovoru pokušavamo ljudima pomoći, čak ih i odbijamo, nije nam toliko drago to raditi jer to su obično nekakve ljudske drame. Dosta se toga promijenilo, da bi netko nešto saznao ili potvrdio nije nužno da se provodi fizički nadzor, najčešće ljudima damo savjet šta da nabave, šta da kupe, šta da iznajme, pa da dođe do nekakvih saznanja o tome gdje je njihov partner kad nije s njima. Ja stalno to mogu ponavljat, žene ako u nešto sumnjaju, to je u 99 posto slučajeva istina. Žene imaju neke senzore, one osjete. Nevjerojatno, ali one osjete. Vide svaku promjenu ponašanja, govora, sve. Muški su slijepi, oni ne vide ništa, i ne znaju", kaže Klarica te dodaje da su žene poduzetnije kada dođu tražiti njihove usluge.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Muškarci su loši klijenti"

"One točno znaju šta žele i spremne su to što žele platiti. Nema kod njih ni puno cjenkanja, dok su muškarci nešto sasvim drugo. Muškarci su loši, loši kao klijenti. Oni dođu kad već pola grada zna, i ja", kaže Klarica i kaže da je jedan od prvih znakova koji mogu izazvati sumnju da vas partner vara to što skriva mobitel. 

"Mora postojati povjerenje. Ne možete vi imati mobitel pa ga zaključavati jedan drugome i glumiti neku modernost ili ne znam ni ja šta, kao to su moje poslovne stvari", kaže Klarica te objašnjava koji su još znakovi kada možete posumnjati na nevjeru. 

"Nakon toga su promjene u ponašanju. Ako vidite da se on za razliku od prije često tušira, sređuje, promjene su neke u odijevanju, pa sve duže ostaje na poslu, pa ima nove prijatelje, novi sport. Čim postane dobar, što god žena zatraži od njega, to on radi ili obratno, što je nenormalno. Prva i osnovna stvar u odnosu između muškarca i žene je da svak nastoji što manje doprinijeti u toj vezi. Žena nešto zatraži, on kaže- ma pusti me. Čim to odmah radiš, normalno da si sumnjiv. Čim odmah sve radi, to nije normalno. Jer žena kad nešto pita, ona očekuje nekakvu reakciju. Čim ta reakcija nije ono što je ona očekivala, tu nešto nije u redu, to je logično", kaže Klarica za Splitski dnevnik.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo