prepoznatljivost na europskom tržištu / Prima grupa izlaže na GIGA sajmu namještaja u Austriji

Image
Foto: PROMO

PRIMA GRUPA, najveći hrvatski proizvođač namještaja sudjeluje na velikom međunarodnom sajmu namještaja koji se od 22.08. do 24.08. održava u Austriji (Wels) u organizaciji GIGA Internationala, najveće i najinovativnije asocijacije za namještaj i home accessories u Europi.

22.8.2018.
10:30
PROMO
VOYO logo

PRIMA GRUPA se predstavila s novom kolekcijom namještaja za 2018. koju odlikuju suvremeni dizajn, visoka kvaliteta bazirana na pažljivo odabranim prirodnim materijalima, funkcionalnost, modularnost te visoka estetika i trajnost.

Image
Foto: PROMO

U novoj kolekciji dominiraju visokokvalitetne tkanine ugodne na dodir, otporne na habanje, a “must have” postala je kombinacija masivnog drva kao toplog materijala u kontrastu s hladnim metalom koji je iz eksterijera ušao i u interijer te masivno drvo koji je trend već nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim novitetima u programima tapeciranog i masivnog namještaja PRIMA je oduševila sve posjetitelje i trgovce koji su pokazali veliko zanimanje za Priminim proizvodima.

Image
Foto: PROMO

Dugogodišnja prisutnost Prima grupe na zahtjevnom europskom tržištu dovela je do prepoznatljivosti proizvoda vrhunske kvalitete i modernog dizajna što je rezultiralo daljnjim povećanjem izvoza, a kroz sudjelovanje na GIGA sajmu novi Primini proizvodi će se ubrzo naći na policama najvećih europskih trgovaca namještajem. Time se nastavlja pozitivan izvozni trend PRIMA GRUPE na zahtjevno zapadnoeuropsko tržište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo