NIJE SE MIRIO S RASKIDOM / Prijetio bivšoj partnerici i novom suparniku: 'Prerezat ću ti grkljan, i njega ću ubiti, bio sam u Vijetnamu'

Image
Foto: Guliver/Thinkstock

Bivšoj je prijetio da će joj prerezati grkljan i isjeći je na komade

2.10.2018.
11:47
Guliver/Thinkstock
VOYO logo

Zbog nametljivog ponašanja prema bivšoj partnerici tijekom duljeg perioda, te prijetnji njoj i njezinom partneru, državljanin SAD-a (70)  na Općinskom sudu u Puli nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu, uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci.

Ukoliko u roku od tri godine od pravomoćnosti presude ne počini novo kazneno djelo, 70-godišnjak neće biti upućen na izdržavanje kazne. Presudom je državljaninu SAD-a izrečena i trogodišnja sigurnosna mjera zabrane približavanja, uznemiravanja i uhođenja bivše partnerice i njezinog dečka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda mu je bivša partnerica u više navrata kazala da s njim ne želi imati nikakav kontakt, muškarac ju je učestalo nazivao na mobitel, kontaktirao ju je putem Facebooka, preko prijateljica, njezinih roditelja i roditelja njezinog dečka. Osim toga, pojavio se na adresi na kojoj žena živi u jednom istarskom mjestu, kao i na njezinom radnom mjestu, tražeći da obnove ljubavnu vezu. Međutim, nije stao na uvredama…

Bivšoj je prijetio da će joj prerezati grkljan i isjeći je na komade, a svom "suparniku" i da će ga ubiti, jer je on "bio u Vijetnamu gdje je ubio deset tisuća ljudi pa mu nije problem ponovno ubiti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo