Prijete nam homoseksualni ekstremisti?!

11.11.2010.
14:54
VOYO logo

Mladež Hrvatske čiste stranke prava osvrnula se na zahtjev da se na stadionu u Maksimiru razvije zastava duginih boja, te na najavljeni prosvjed protiv dolaska pape u Hrvatsku.

''Nakon jedne potpuno nevažne izjave Vlatka Markovića na zadnje noge su se digli gotovo svi 'borci za slobodu govora' među kojima naravno prednjače udruge homoseksualaca. Oni pak zbog tih par riječi, naravno uz Markovićevu smjenu, traže da se na utakmicama hrvatske reprezentacije razvije velika zastava duginih boja. Druga tema je najava masovnog 'žvaljenja' homoseksualaca u sklopu prosvjeda protiv dolaska pape u Hrvatsku koji organizira tzv. Koalicija za sotonizam (ili 'sekularizam' kako oni kažu)", stoji u uvredama i homofobnim stavovima prenatrpanom priopćenju Mladeži HČSP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svaki onaj koji imalo barata s činjenicama lako uočava vrlo usku povezanost tih dviju tema, tj. uočava da je cilj tih dviju reakcija potpuno isti. Naime, svakome je jasno da ovaj infantilni zahtjev o razvijanju zastave duginih boja nema veze s pameću, a kamoli s nekom 'borbom za ljudska prava'. To je kao da Republika Hrvatska od nogometnog saveza Srbije traži da se na svakoj utakmici Srbije razvije velika hrvatska zastava iz razloga što srpski navijači uzvikuju 'Ubi Hrvata'. Također, najava masovnog 'žvaljenja' je čisto huškanje, izazivanje i vrijeđanje velike većine građana (što se usput rečeno protivi Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira – Članak 1.)", dodaje se u priopćenju objavljenom i na službenim stranicama stranke pri čemu se ne navodi zbog čega bi ljubljenje vrijeđalo većinu građana i na temelju kojeg istraživanja to govore.

''Jačanje gey pokreta pod krinkom tobožnje 'ugroženosti' homoseksualaca u Hrvatskoj je upravo cilj svih ovih monstruoznih ispada i izmišljotina. Njihovi nedavni ispadi nemaju nikakve veze ni s dolaskom pape niti s nekom ugroženošću homoseksualaca, jer ugroženosti nema. Time još jedanput dokazuju da oni nisu nikakvi borci za ljudska prava, već samo jedan dio plaćeničke mašinerije angažirane od strane svjetskih moćnika kojima je u interesu opća demoralizacija i sotonizacija društva", objasnio je Frano Čirko, predsjednik Mladeži HČSP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tipično za brojne teorije urote i 'cvijet' hrvatske desnice uvjeren je, čini se, kako je Hrvatska žrtva velike svjetske zavjere.

Vezani članci:

arti-201010260421006 arti-201010200297006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo