svaka pomoć je dobrodošla / Prije godinu dana nestala je Marijana Seifert. Njezina majka ne gubi nadu da je živa. 'Nije se ubila'

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Na Mostu mladosti, prolaznik je pronašao njezinu torbicu s dokumentima, a prve sumnje bile su da se Marijana utopila u Savi. Policija je provjerila sve kamere te su rekli kako nitko nije izašao za njom iz zgrade niti ju je pratio.Od toga dana, Gordanin se život pretvorio u tešku agoniju, a da bi stvar bila još gora, njezin suprug preminuo je od tuge

28.4.2023.
9:01
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Prošlo je godinu dana otkako je nestala Marijana Seifert koju je javnost upoznala 2011. kao pobjednicu regionalnog Big Brothera.

Njezina majka Gordana Kovačević, prisjetila se svoje kćeri na društvenim mrežama, podijelivši Marijaninu sliku uz stihove pjesme Miše Kovača Jači od vjetra "Kao ptica ranjena u krilo koja dalje ne može i neće, zaboravi ono što je bilo, gledaj naprijed, život dalje teče.."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od tog kobnog dana, 27. travnja 2022., Gordanin život pretvorio se u pravu agoniju tražeći bilo kakav trag svoje kćeri. Njezina bol postala je još gora kada se od tuge razbolio njezin suprug Ivo Kovačević koji je preminuo krajem prošle godine.

Za Slobodnu Dalmaciju, Gordana se prisjetila kako je posljednji put svoju kćer vidjela dva dana prije nestanka u Marijaninom stanu u kojem je živjela sa suprugom Karlom Seifertom i jednogodišnjim sinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebala je otići kod prijateljice pomagati joj u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako se ne želi razvesti i da će sve učiniti da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu", rekla je Gordana.

Najveći joj je strah da nikada neće saznati što se dogodilo te noći, jer previše je kontradiktornosti, teorija i pitanja, a niti jednog odgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kaže, ne krivi nikoga, a opciju samoubojstva je u potpunosti isključila.

Image
kod karlovca /

Obitelj prijavila nestanak muškarca, on pronađen mrtav u šumi: Stradao u prevrtanju četverocikla

Image
kod karlovca /

Obitelj prijavila nestanak muškarca, on pronađen mrtav u šumi: Stradao u prevrtanju četverocikla

"Voljela je život i naprosto znam da sebi ne bi nešto napravila. Da se ne bi ubila! Ako se to dogodilo, onda je to bilo u teškom rastrojstvu, ali kažem vam, moj majčinski instikst osjeća da se ovdje ne radi o samoubojstvu. Posrijedi je nešto drugo. Rekao bi moj pokojni Ivo: "Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju!". Ostatak svog života provest ću u traganju za time što se dogodilo Marijani i neću dozvoliti da mi itko i išta stane na put, borit ću se svim sredstvima", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordana kaže kako je policija mogla napraviti puno više. Njezina kćer nestala je u noći 26. na 27. travnja kada se nakon noćnog izlaska udaljila iz obiteljskog doma na Savici.

Na Mostu mladosti, prolaznik je pronašao njezinu torbicu s dokumentima, a prve sumnje bile su da se Marijana utopila u Savi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je provjerila sve kamere te su rekli kako nitko nije izašao za njom iz zgrade niti ju je pratio.

Spomenula je kako je policiji slala brojne dopise s pitanjima,kao i poruke koje je dobivala od Marijane u kojima prestrašeno piše o prijetnjama koje je dobivala od bliske osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijetilo joj se da će nestati preko noći, kako je nitko neće naći, u lice joj se govorilo kako će se iscenirati njen nestanak i doživotno strpati na psihijatriju. Vidite, to povlači za sobom toliko teorija. Je li ona namjerno namamljena na taj most, je li netko angažirao nekoga da joj naudi, je li prisilno negdje zatvorena", opisala je prijetnje Gordana.

Više ljudi potvrdilo je da Marijanin suprug mijenjao verzije priče pod kojim okolnostima je Marijana nestala, zbog čega ga sumnjiče za nestanak. Njezinom ocu nije dozvolio da u jedanaestom mjesecu vidi unuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordana preklinje svakoga tko zna i najmanji detalj koji bi mogao rasvijetliti nestanak njene kćeri da se javi u policiju ili stupi u kontakt s njom.

"Čak vjerujem da je moja Marijana još živa! Taj me osjećaj prati cijelo vrijeme od njezinog nestanka. Dao Bog da se uskoro nađem u njenom zagrljaju i da se sve ovo razriješi na najbolji mogući način" optimistična je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo