Prijava je spominjala Josipovića i Mudrinića

Jelena Bikić iz PUZ-a pojasnila nam je da je obavijesni razgovor s Mislavom Šutalom obavljen zbog maila koji je poslao na više e-mail adresa državnih odvjetništava u Hrvatskoj.

25.1.2011.
18:57
VOYO logo

"Uzeli smo njegovu izjavu koju ćemo proslijediti Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, koje je i zatražilo izvide. Ivicu Mudrinića se spominje u e-mailu", potvrdila nam je Bikić. Upitali smo ju znači li to da se Mudrinića istražuje, a ona odgovara:

"U e-mail-u ima dosta općenitih fraza, od spominjanja Mudrinića do govora o vremenu prevaranata i mutkaroša, stoga nam je zadatak bio pribaviti konkretnije podatke od g. Šutala. Što će se događati kasnije odlučit će osječko ODO kojemu ćemo proslijediti njegovu izjavu, a oni će po njoj dalje postupati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kompjuter mu nije izuzet, niti je napravljena pretraga. Mi smo tražili da ga pregledamo uz njegov pristanak, ali kako ga nije htio predati dragovoljno, uvažili smo da to ne želi", kaže Bikić.

Potvrdila nam je da u pismu indirektno spominje predsjednika Ivu Josipovića, no ispitivanje ne dovodi u vezu s Uredom predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Pantovčaku, pak, još nitko nije odgovorio na naš upit o polemici koja se razvila između Josipovića i Šutala, iako neslužbeno doznajemo kako odbacuju da su imali ikakve veze s pozivom policije Šutalu za obavijesni razgovor.

Vezani članak:

arti-201101250414006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo