emocije i nostalgija / 'Prijatelji' se ponovno okupili, Jennifer Aniston zaplakala: 'Sve smo prošli zajedno!'

Emisija je protekla u nostalgičnom raspoloženju, a najemotivnija je bila Jennifer Aniston, koja je nekoliko puta zaplakala

22.2.2016.
8:30
VOYO logo

U nedjelju je u Americi održana dugo iščekivana posveta televizijskom redatelju Jimu Burrowsu, na kojoj su se okupili brojni glumci s njegovih projekata, no najviše je odjeka imalo ponovno ujedinjenje članova hit serije 90-ih godina 'Prijatelji' Matta LeBlanca, Davida Schwimmera, Jennifer Aniston, Lise Kudrow i Courtney Cox

Jedini član vesele škvadre koji se nije pojavio bio je Matthew Perry, koji je imao obaveze u kazalištu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emisija je protekla u nostalgičnom raspoloženju, a najemotivnija je bila Jennifer Aniston, koja je nekoliko puta zaplakala.

"Sve bismo učinili za Burrowsa, dao nam je priliku života", rekla je Aniston.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskusili smo prijateljske i obiteljske odnose, slomljena srca, djecu, sve smo prošli skupa. Tomu treba dodati i prekrasnu činjenicu kako nas je i svijet volio", dodala je 47-godišnja glumica. 

LeBlanc je istaknuo kako je za uspjeh serije najviše zaslužan upravo Burrows, koji ih je natjerao da se upoznaju, zbog čega su sjajno funkcionirali na setu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, glumce je ugostio voditelj Andy Cohen, a tijekom emisije se pojavilo više od 40 glumaca koji su na raznim projektima radili sa Jamesom Burrowsom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo