DEMANTI TEKSTA / Priča sa zagorskih brega, drugi dio: Nakon otkrića Net.hr-a o načelniku koji ugovara poslove s tvrtkom iz stana svog sina lokalna oporba poziva DORH i USKOK u akciju

Image
Foto: Net.hr ilustracija/Zagorje.com

Ispravak trgovačkog društva SETCC prenosimo u cijelosti

19.7.2022.
11:59
Net.hr ilustracija/Zagorje.com
VOYO logo

Nakon objave teksta na Net.hr-u pod naslovom "PRIČA SA ZAGORSKIH BREGA, DRUGI DIO / Nakon otkrića Net.hr-a o načelniku koji ugovara poslove s tvrtkom iz stana svog sina lokalna oporba poziva DORH i USKOK u akciju", reagiralo je trgovačko društvo SETCC d.o.o., a njihov demanti prenosimo u cijelosti:

"U navedenom članku iznesene su neistine o trgovačkom društvu SETCC d.o.o.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime u članku se neistinito navodi kako je društvo SETCC d.o.o bez ikakvih referenci dobilo prvi posao u postupku jednostavne javne nabave za koju se poziva tri odabrane tvrtke i bira najbolja za ponudu za Županijsku upravu za ceste.

Društvo SETCC. d.o.o navedeni posao sanacije klizišta na L2201 za Županijsku upravu za ceste dobilo je sudjelovanjem u elektronskoj nabavi sukladno zakonskim propisima, a ne u postokuku jednostavne javne nabave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, društvo SETCC d.o.o je u trenutku dobivanja navedenog posloa imalo zaposleno dva radnika, a prilikom prijave SETCC d.o.o. je suprotno navodima članka, kao referencu za izvođenje radova navelo i drugi gospodarski subjekt jer su osnivači društva g. Sever i g. Erdelja imali svoje poslovne subjekte koji posluju godinama.

Ugovor o zakupu poslovnog prostora je društvo SETCC d.o.o sklopilo je s g. Nikolom Topolovcem s obzirom da ga osnivači društva SETCC d.o.o. poznaju dugi niz godina, te u tome nema ništa sporno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslovanje društva SETCC d.o.o. odvija se u cijelosti u skladu sa zakonskim propisima te su u potpunosti neosnovane insinuacije o tome da bi u poslovanju tog društva postojali bilo kakve koruptnivni, odnosno bilo kakvi nezakoniti elementi.

Temeljem uvodno citiranih zakonskih odredbi zahtijevam da se ovaj ispravak objavi bez promjena i dopuna na istom ili istovrijednom mjestu na web portalu net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo