Nikad ne otkrivaj izvor / Priča o reporterki pod velikim pritiskom Vlade!

Image

Napeta politička drama redatelja Roda Lurieja priča je o reporterki koja je pod pritiskom Vlade, o slobodi i političkoj moći... Pogledajte večeras na RTL Televiziji u 22:15 sati TV premijeru filma 'Predsjednička igra'.

2.12.2013.
11:40
VOYO logo

Rachel Armstrong (Kate Beckinsale) je ambiciozna reporterka koja radi za Capitol Sun Times, jednu od najvećih novinskih kuća u Washingtonu. Kada novine otkriju identitet prikrivene agentice Erice Van Doren (Vera Farmiga), karizmatični državni tužitelj Patton Dubois (Matt Dillon) traži od Rachel da otkrije izvor svojih informacija.

Image

Uz pomoć supruga Raya (Davida Schwimmera), urednice Bonnie (Angela Bassett) i odvjetnika novinarske kuće Avrila (Noah Wyle), Rachel se suprotstavlja Pattonu. No zbog odbijanja suradnje i nepoštivanja suda, sudac Judge Hall (Floyd Adams) osuđuje je na pritvor sve dok ne odluči surađivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napeta politička drama redatelja Roda Lurieja, majstora drame i trilera („Straw Dogs“, „The Contender“, „The Last Castle“), priča je o reporterki pod pritiskom Vlade, o njezinom profesionalnom novinarskom integritetu te privatnom životu koji se nađe pod ogromnim pritiskom.

Izvrsno napisan scenarij (također Rod Lurie) zaslužio je jednako tako sjajne glumačke predstave, što su, sva sreća, neki od najpoznatijih svjetskih glumaca uspjeli isporučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelomično inspiriran pričom Valerie Plame, Rod Lauri, koji je inače proveo trinaest godna u novinarskom poslu, donosi nam priču o slobodi i političkoj moći, u kojoj su glavne uloge ponijeli jedna od najljepših žena svijeta Kate Beckinsale i briljantni Matt Dillon.

PREDSJEDNIČKA IGRA (NOTHING BUT THE TRUTH)
Redatelj: Rod Lurie
Uloge: Kate Beckinsale, Matt Dillon, Vera Farmiga, Angela Bassett, Alan Alda, David Schwimmer

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo