Ljubav ide kroz želudac? / Presedan na Balkanu: Zbog savršene žene prestao prdjeti u krevetu!

Image
Foto: Photo: Zoran Kulušić-Neral

Znate li onu staru narodnu - ljubav ide kroz želudac? Znači li to da zazivamo tu romantičnu pozornost svaki put kad nam zakruli u trbuhu? Je li taj zvuk zapravo naš zov za prokreacijom?

13.3.2014.
12:30
Photo: Zoran Kulušić-Neral
VOYO logo

Znate li onaj stari šovinistički vic - zašto žene imaju mala stopala? Zašto? - Da bi bile bliže sudoperu. Ako ga ranije niste čuli, eto vam ga. Žene stoje blizu tog istog sudopera kako bi oprale silno suđe nakon što su vam napravile najfiniji 'za prste oblizat' obrok svemira pa se vi sprdajte na njihov račun i dalje, kad-tad će vam se to vratiti…  Najvjerojatnije u trenutku kada budete shvatili da ste upravo ostali bez čistih gaća…

A znate li onu staru narodnu - ljubav ide kroz želudac? Znači li to da zazivamo tu romantičnu pozornost svaki put kad nam zakruli u trbuhu? Je li taj zvuk zapravo naš zov za prokreacijom? Mislim da ni ta pretpostavka nije daleko od istine jer bogme tu ljubav i pažnju i trebamo svaki dan, kao i hranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bravo ja, mislim da sam ovim posljednjim odlomkom otkrila Ameriku. Ili kako bi moj dragi kolega rekao: How do you do it Holmes?! :)

Ova pretpostavka povodi za sobom gomilu novoizmišljenih pitanja usko vezanih za simbiozu između pojma 'ljubav' i 'hrana', kao što je na primjer: Kad smo na dijeti, što to onda znači? Apstiniramo li onda i od ljubavi jer se izgladnjivanjem i optimističnom željom za boljom linijom pripremamo za neka nova lica u našem životu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ništa novo da je jedna od češćih aktivnosti dok ste u sretnoj vezi upravo tovljenje hranom, a dobra naznaka da ćete se udebljati u odnosu jest ako vas je prvi put zaveo onim klišejem: 'Imaš nešto na licu, pored usana, daj da te obrišem'.  No, ne brinite, sve će biti u redu ako ne pretjerate u petom od sedam glavnih grijeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čarobni mirisi kuhinje često zavaraju muškarca i njezinog glavnog mađioničara – ženu pa se on redovito udeblja jer dobije osjećaj da je to 'to', da više nije važno kako izgleda jer je kao lovac ugrabio srnu svog života. Malo 'morgen'.

Čarobni mirisi kuhinje često zavaraju muškarca i njezinog glavnog mađioničara – ženu pa se on redovito udeblja jer dobije osjećaj da više nije važno kako izgleda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debljamo se jer očito nečim u svom životu nismo zadovoljni. Ili to, ili nas čisto boli muško spolovilo i volimo biti debeli. Potonjih se ne tiču ovih par odlomaka dok oni prvi, tzv. 'nezadovoljne debeljuce' počnu mršavjeti tek kad prekinu loš odnos jer se tako pripremaju za novog partnera. Čista biološko estetska činjenica.

Uz to, vježbanje i novi osjećaj samopouzdanja je najbolja 'osveta' bivšima, super motivacija za 'dovođenje u red'. S vremenom vas taj 'Zoro filing' počne napuštati, vi se zaljubite u drugog, ali i dalje nastavite vježbati, ovaj put s drugom motivacijom - da se više svidite tom novom frajeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se razumijemo, sve to radite prvotno zbog sebe i onda kad ste zadovoljni sami sobom, drukčije zračite i ljudi počnu prepoznavati novi sjaj kojim sjajite. Tek tad postajete magnet od kojeg se ne žele odlijepiti.

Ljubav je kao prdac - ako je forsiraš, najvjerojatnije ćeš dobiti govno

I tako mladi ljubavni par leži na krevetu jedno prevruće ljetno večer, ventilator se okreće i sramežljivo ih hladi… Najednom se on sprdi, misli da ga ona nije čula. Ventilator ga najzad otkrije jer je u pravilnim intervalima dopuhao taj opojni smrad do njihovih mirisnih receptora u nozdrvama. Ona ne želi prigovoriti jer je duboko u sebi  sretna. Zašto? Jer to znači da se pred njom toliko opustio i da je njen. 'Hooray' za prdac i novu, intimniju razinu njihove veze. Što je sljedeće, brisanje guze vlastitom muškarcu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite li da vaša ljubav dobije miris, nemate dovoljno kinte da joj kupite njeno najdraže cvijeće svaki dan, a još niste došli do stadija u vezi u kojem ste toliko opušteni jedno pred drugim da prdite, nemojte forsirati. Ljubav je kao prdac - ako je forsiraš, najvjerojatnije ćeš dobiti govno.

Image

Šteta što nismo toliko evoluirali da iskoristimo taj višak zraka za brže kretanje po prostoru, kao neku vrstu mlaznog pogona, no što je tu je. Ne treba mistificirati taj ljudski ispušni ventil, pogotovo ne kad 'concerto grosso' održava ženski simfonijski orkestar. Ma kako ih samo nije sram, ovdašnje moderne žene su 'em brkate 'em ga se usuđuju okinuti pred frajerom, zar su se zbog toga emancipirale?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Normalno da se oboje nećete 'provjetravati' za stolom za vrijeme romantične večere uz svijeće, ali treba li se dizati svake dvije minute iz kreveta i ići u 'prdionu' ako ste jučer primjerica jeli grah varivo iliti ne daj Bože brokulu?

U nastavku vam donosim recept zlata vrijedan koji nekako sumira sve iznad rečeno, u funkciji je savjeta za tu vašu juhicu života čiji ste glavni kuhar, šef sale - upravo vi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RECEPT ZA SEXY TORTU - SASTOJCI:

  • 4 noge
  • 4 vesela oka
  • 2 vrećice mlijeka
  • 1 tvrda banana
  • 2 svježa jaja
  • 1 posuda za tucanje.

PRIPREMA:
Nježno promiješati 2 vrećice mlijeka, sve dok se posuda ne zagrije, zatim probati prstom je li dobro zagrijana, nakon toga dodati bananu te 2 žumanjka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAPOMENA: Torta je gotova kad banana omekša i pusti sok.

Je li u ovom receptu bitna prehrana ili se radi o hranjenju asocijacijama ostalo je nepoznato, no za kraj bi vam htjela poručiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prdite kad vam se prdi, papajte kada ste gladni, ljubite sekad vam se ljubi jer je jedan njemački filozof iz 19. stoljeća još davno napisao da je gladnom čovjeku i najljepša simfonija besmislena. I imao je pravo. Prvo se treba najesti, a onda na simfoniju kakva god ona bila.

Ako vam se svidio ovaj tekst, pročitajte i ostale. Upravo OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču