Obavijest građanima / Potraga ekspresno polučila uspjeh: splitska policija pronašla ženu s lažnom novčanicom od 500 eura

Image
Foto: PU splitsko-dalmatinska

Nakon objave PU splitsko-dalmatinske fotografija ženske osobe za kojom tragaju, potraga je polučila uspjeh te je osoba pronađena i privedena u policijske prostorije na razgovor.

30.6.2017.
9:39
PU splitsko-dalmatinska
VOYO logo

Samo četiri sata su prošla od kada je PU splitsko-dalmatinska na svojoj službenoj stranici objavila fotografije ženske osobe za kojom tragaju, a nakon što je većina medija prenijela vijest, osoba je detektirana i privedena u policijske prostorije na obavijesni razgovor, javlja Zadarski.hr.

Podsjećamo, tražena je u poslovnici jedne banke na području Splita 3. ožujka pokušala u optjecaj staviti novčanicu od 500 eura, a fotografije objavljenje uz odobrenje splitskog državnog odjevništva polučile su veći uspjeh nego višemjesečna policijska obrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijska uprava splitsko-dalmatinska u petak je na svojoj web stranici objavila fotografiju žene koja je u jednoj poslovnici banke na splitskom području, pokušala u opticaj staviti novčanicu od 500 eura, a za koju je naknadnim vještačenjem utvrđeno da je krivotvorena.

Lažnu novčanicu od 500 eura žena je donijela u banku na području Splita 3. ožujka ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitska policija moli građane koji prepoznaju ženu s fotografije, da izvijeste policiju, osobnim dolaskom u najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj telefona 192.

Image
Foto: PU splitsko-dalmatinska

žena

izvor: PU splitsko-dalmatinska

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PU splitsko-dalmatinska

žena

izvor: PU splitsko dalmatinska 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo