žestoke kritike oporbe /

'Premijer 15 dana šuti, a onda dođe i kaže da slučaj Agrokor nije hitan?! Sve je jasno, Plenković i Dalić moraju otići!'

'Plenković više ne može skrivati nesposobnost Vlade, pitanje je vodi li on tu vladu uopće', pita se između ostalog predsjednik SDP-a Davor Bernardić

21.2.2018.
20:21
VOYO logo

SDP je sazvao izvanrednu press konferenciju na kojoj je predsjednik stranke Davor Bernardić govorio o slučaju Agrokor.

"Prije svega ću se osvrnuti na reakciju premijera Plenkovića koji je rekao da nije ništa hitno. Ne kaže ništa 15 dana i onda dođe i kaže da ništa nije hitno. Ja vas pitam, što je hitnije od od ovoga? Imamo premijera koji ne zna što nam se događa u državi", oštro je započeo presicu predsjednik oporbe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitali su ga zašto i jesu li ga odbili brojni kandidati nakon ostavke Ramljaka. Naravno da jesu, ali on to ne želi reći. Više ne može skrivati nesposobnost ove Vlade, pitanje je vodi li on tu vladu uopće. Jasno je da je Ramljak samo produžena ruka ministrice Dalić. Ona je morala znati za naknade u Texo menadžmentu, za ogromne naknade koje su podijeljene savjetnicima. Ako je znala, onda je lagala, a ako nije znala, onda je nekompetentna", nastavio je Bernardić. 

POGLEDAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Plenković: 'Proces izvanredne uprave ide dalje, a Ante Ramljak nastavlja raditi dok mu ne pronađemo zamjenika'

"Njima ništa nije sporno u činjenici što se novac troši na savjetnike i besramno izvlači iz Agrokora. Sama činjenica da premijer štiti ministricu Dalić pokazuje koliko ga nije briga za građane, s njima se uvijek ponavlja ista priča." 

"S obzirom da ova Vlada nije sposobna riješiti najveći problem Hrvatske, problem Agrokora, mislim da je najbolje da Plenković ode. A ministrica Dalić također ne može biti više ministrica ove Vlade", zaključio je Bernardić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike