Ultra Europe prošao bez izgreda / Preko 70.000 ljudi partijalo do ranih jutarnjih sati

Splitska policija izvijestila je kako je kod šest stranih i pet hrvatskih državljana pronašla i zaplijenila drogu, a dvije su osobe privedene zbog narušavanja javnog reda i mira.

13.7.2013.
11:51
VOYO logo

Festival elektronske glazbe Ultra Europe, koji se od jučer popodne do rano jutros održavao na splitskom stadionu Poljud, prošao je mirno i bez incidenata, izvijestila je splitska policija.

"Nije bilo potrebe za policijskom intervencijom uvjetovanom stanjem javnog reda i mira na javnom okupljanju s obzirom na veći broj domaćih i stranih posjetitelja", kazala je SanjaNazlić iz PU splitsko-dalmatinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvijestila je i kako je policija kod šest stranih i pet hrvatskih državljana pronašla i zaplijenila drogu, a dvije su osobe privedene zbog narušavanja javnog reda i mira.

Prvi televizijski party u Hrvatskoj samo na RTL2!

Najiščekivaniji europski festival ljetne sezone - Ultra Europe, koji se održavao jučer od 16 sati do jutros u 5 sati, okupio je preko 70.000 uglavnom mladih poklonika elektronske glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pozornici, najvećoj ikad izgrađenoj u Hrvatskoj, nastupilo je 37 izvođača, među njima i svjetske zvijezde elektronske scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo