PREGOVORI 'NA ČEKANJU': / Most uzima predah, HDZ čeka da se Most konsolidira

Image
Foto: PIXSELL, Željko Lukunić

"U ozbiljnoj smo situaciji. Želimo da se Most konsolidira i da nastavimo razgovore. Nastavak razgovora očekujemo vrlo skoro", prenosi N1 današnju izjavu šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.

13.11.2015.
13:18
PIXSELL, Željko Lukunić
VOYO logo

Također, nije želio komentirati izbacivanje Drage Prgometa iz Mosta.

Image
MOST OBJAVIO: /

Drago Prgomet izbačen iz stranke

Image
MOST OBJAVIO: /

Drago Prgomet izbačen iz stranke

U HDZ-u 'zakopčani' do grla

O razgovorima s Mostom i situaciji s Prgometom upitan je i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić. No, ni on nije bio mnogo rječitiji od svog stranačkog šefa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja idem na svoj posao. Razumijem vašu potrebu da imate inormaciju, ali dozvolite, mi imamo jedan sustavan pristup, a kada budemo imali konkretne stvari onda ćemo vam javiti", rekao je Brkić.

Podsjetimo, Drago Prgomet u emisiji Novi dan N1 televizije rekao je da neće dići ruku u Saboru kako bi podržao Tomislava Karamarka za mandatara Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da postoje puno bolji izbori unutar HDZ-a i mislim da su to i birači pokazali", rekao je Prgomet.

Most 'zatvoren' do idućeg tjedna

A da svi protagonisti poslijeizbornih pregovora, koji su krenuli vrlo intenzivno i dramatično. jedva čekaju vikend i priliku za predah, govori i vijest koju neslužbeno doznaju 24 sata - Most će pregovore s HDZ-om i SDP-om nastaviti idućeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi Mosta očito žele predahnuti nakon napornog tjedna, a i njihov čelnik Božo Petrov otišao je u svoj Metković gdje idućih dana nema namjeru davati izjave.

Image
MOST IMA SIGURNIH 15: /

Prelaze im dva zastupnika iz desne i jedan iz lijeve koalicije?

Čuljak: HDZ iza nedjelje očekuje nastavak pregovora s Mostom

Politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak u petak je rekao kako u njegovoj stranci od ponedjeljka očekuju nastavak pregovora s Mostom o sastavljanju vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza nedjelje, nadamo se", rekao je Čuljak ispred Središnjice HDZ-a, odgovarajući na upit kada očekuje nastavak pregovora s Mostom. Novinarima je poručio kako im nema ništa novo reći ni o sastanku čelnika Domoljubne koalicije u Središnjici HDZ-a, a što već i ranije nije rečeno.

Čelnici Domoljubne koalicije u petak su istaknuli kako respektiraju Most, drže do njegove homogenosti te smatraju kako bi najprirodnija situacija bila da se buduća vlada sastavi između njihove koalicije i Mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo