ŠESTNAEST DJ MAJSTORA / Predstavljena prva hrvatska Funk konferencija

Image
Foto: Promo

U jednoj večeri 16 DJ delegata predstavit će duboke zvukove iz svojih bogatih kolekcija, a čitava priča zamišljena je kao veliki "back2back mix" koji će nastati tijekom sedmosatnog tuluma

30.10.2015.
12:47
Promo
VOYO logo

Po prvi put u Hrvatskoj 13. studenog će se u klubu Super Super u Zagrebu održati Funk konferencija zamišljena kao skup kreme recentnog hrvatskog groove i funk "clubbinga", odnosno strastvenih kolekcionara rijetkih gramofonskih ploča i CD-a spomenutih žanrova.

U jednoj večeri 16 DJ delegata predstavit će duboke zvukove iz svojih bogatih kolekcija, a čitava priča zamišljena je kao veliki "back2back mix" koji će nastati tijekom sedmosatnog tuluma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom skupu, u organizaciji neformalnog kolektiva Hrvatska Funk delegacija, odazvali su se sljedeći funk/soul/jazz/disco selektori: Bijan, Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, D-Gree, Dr. Smeđi Šećer, Jopa, Kid V.A., Kool S, Pips, Slip Mat, Soul Bader, Tomo Ricov, Umbo, Venom i Werft.

Neki od njih će uoči partyja, od 17 do 19 sati, održati i kratka izlaganja - Tomo Ricov o povijesti groovy clubbinga u Hrvatskoj, Dr. Smeđi Šećer o imaginarnom žanru Yugo funku, DJ Jopa o budućnosti i tehnikama scratcha i DJ Venom o novim tehnikama miksanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena ulaznice iznosi 20 (30) kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo