PRILIKA ZA RIJEČKE PODUZETNIKE /

Predstavljen javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu nepovratnih subvencija

Image

Ovogodišnji Javni poziv obuhvaća deset mjera s ciljem poticanja konkurentske prednosti poduzetnika na tržištu te pružanja mogućnosti stručnog osposobljavanja i usavršavanja njihovih zaposlenika

1.4.2016.
10:44
VOYO logo

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu nepovratnih subvencija subjektima malog gospodarstva na području grada Rijeke u 2016. godini objavljen je danas, javljaju mrežne stranice Grada Rijeke, i bit će otvoren do iskorištenja sredstava odnosno 2.000.000 kuna koliko je predviđeno u proračunu za ovu godinu – i to najkasnije do 30. rujna, rečeno je na predstavljanju ovih poticajnih mjera u Informativnom centru Grada Rijeke.

Ovogodišnji Javni poziv koji obuhvaća deset mjera usmjerenih poduzetnicima s ciljem poticanja njihove konkurentske prednosti na tržištu te pružanja mogućnosti stručnog osposobljavanja i usavršavanja njihovih zaposlenika predstavili su zamjenik gradonačelnika grada Rijeke Miroslav Matešić, pročelnik Odjela gradske uprave za poduzetništvo Andrija Vitezić i Maja Kordić, viša stručna suradnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjenik gradonačelnika Miroslav Matešić istaknuo je da je Javni poziv dio Općeg programa mjera koji Grad Rijeka provodi već devetu godinu zaredom s cilje stvaranja poduzetničkog okruženja koje će biti povoljnije za poduzetnike, ali i kvalitetnijeg razvijanja poduzetničke klime i osiguravanje preduvjeta za razvoj poduzetničkih sposobnosti.

Više pročitajte na portalu Riječan.in

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo