'Predsjednik zagrebačkih taksista je u sukobu interesa'

19.5.2011.
0:35
VOYO logo

Nakon što je Radio taksi Zagreb inspekciji rada, cestovnog prometa, državnoj i taksi inspekciji poslao prijavu protiv Cammea zbog navodnog ''otimanja klijenata i parkiranja na nedozvoljenim mjestima, odgovorila je i nova konkurentska tvrtka na zagrebačkim ulicama.

''Tragom natpisa i medijskog pritiska od strane Udruženja auto taksi prijevoznika Zagreb ovim putem želimo poručiti kako je ovo pismo puno lažnih optužbi i kako smo već zasićeni pričama gosp. J. Šnidarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi jesmo podnijeli prigovor Gradu Zagrebu i mjerodavnima na rad gosp. Šnidarića vezano na Komisiju za polaganje ''Posebnog ispita za vozača autotaksi vozila''. Nas osobno muči samo jedno jedino pitanje – kako gosp. J. Šnidarić, koji sjedi u komisiji za polaganje ispita za vozače taksija može davati ovakve izjave? Što upućuje na manipulaciju informacija, te očiti dokaz pristranosti što direktno upućuje opet na sukob interesa'', poručuju iz Cammea.

Dodaju i da ''sitničava podmetanja'' neće omesti njihov rad, te poručuju ''da tržište nije ovako zahtjevno i mi bi imali vremena stajati na taksi stajalištima''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201105180781006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo