'POVIJESNI SUSRET' TEK SE ČEKA / Predsjednički kandidati krstare Hrvatskom cijelo ljeto: Grlilo se, ljubilo i fotografiralo na sve strane

Ovog ljeta predsjednički kandidati obilazili su brojna događanja pritom pomno pazeći da se na nekom od njih ne sretnu

1.9.2019.
20:24
VOYO logo

Nema gdje ih ovog ljeta nije bilo. No, gdje god da su došli scenarij je bio sličan. Od seoskih zabava do najvećih kulturnih događanja.

Aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović ljeto je počelo Đakovečkim vezovima, a nastavilo se Dubrovačkim ljetnim igrama i Filmskim festivalom u Puli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen protukandidat Zoran Milanović pojavio se na Motovun film festivalu, a potom i na Porcijunkulovu u Čakovcu. Činilo se da će barem u Sinju svi najpopularniji kandidati biti u isto vrijeme na istom mjestu.

Iako se nisu susretali, predsjednički kandidati jedni su druge redovito komentirali, a može se reći i tračali pred kamerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica i Miroslav Škoro bili su u istom gradu i na Dan domovinske zahvalnosti. I opet se nisu sreli.  Za to vrijeme Milanović je na Mirogoju položio vijence. Škoro je te večeri nastupao u Trilju, ali nastup predsjednice i njezino pjevanje u Kninu zasjenilo je sve ljetne koncerte.

Grlilo se, ljubilo i fotografiralo na sve strane, a nekima u njihovu društvu i nije bilo tako ugodno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica je za Veliku Gospu i molila na Trsatu i u Prološcu, a Škoro u Aljmašu dok Milanović ipak voli zabavu više od hostije pa je bio na novogradiškom Kulturnom ljetu.

Dok su predsjednica i bivši predsjednik Vlade uglavnom trošili,  Škoro je zarađivao. Unatoč nekim otkazanim koncertima imao je prilično bogatu koncertnu turneju ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica voli njegove pjesme, on bi nju baš rado sreo. Da ne znamo što je politika, možda bismo im i povjerovali. Ljeto je gotovo, stiže burna politička jesen. 

Predsjednica i Škoro mogli bi se sresti u nedjelju navečer u Požegi gdje će biti na istom mjestu u isto vrijeme i bit će zanimljivo vidjeti kako će taj susret izgledati, a sve će pratiti RTL-ov reporter Tin Kovačić, koji je javljajući se iz Požege kazao: ''Moglo bi se tako vrlo lako danas dogoditi da će svi pjevati u jedan glas, neki s bine, neki iz publike, ali na kraju će se zbrajati tko će dobiti više glasova''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo