humani poziv /

Predsjednica uputila čestitku vatrogascima povodom blagdana Sv. Florijana

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Kršćani se Svetom Florijanu molitvom obraćaju za pomoć u pogibelji požara, poplava i drugih nepogoda, isto kao što se svi mi za ovozemaljsku pomoć i spas obraćamo vatrogascima

4.5.2018.
13:37
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u petak je svim pripadnicima vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava uputila čestitku u povodu blagdana Svetog Florijana, sveca zaštitnika vatrogasaca. 

"Kršćani se Svetom Florijanu molitvom obraćaju za pomoć u pogibelji požara, poplava i drugih nepogoda, isto kao što se svi mi za ovozemaljsku pomoć i spas obraćamo vatrogascima, koji upravo u takvim najtežim trenucima hrabro i nesebično služe ljudima u nesreći", navodi predsjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističe kako stoga od srca zahvaljuje svim vatrogascima u Hrvatskoj na predanoj službi hrvatskim građanima u obrani od požara i poplava, u zadaćama traganja i spašavanja te odgovornog izvršavanja svih drugih humanitarnih zadaća.

"U vjeri kako će vam Sveti Florijan i dalje biti u zaštiti pri obavljanju vašeg odgovornog i humanog poziva, svim pripadnicima Hrvatskog vatrogastva i njihovim obiteljima želim svako osobno dobro“, zaključuje predsjednica u čestitki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo