ZAJEDNO U POŽEGI /

Predsjednica pljeskala Škori, on otkrio da kao šef države neće pjevati: 'Kada to radiš, nema mjesta za drugo'

I treći susret u javnosti Grabar-Kitarović i Škore, nakon što je pjevač objavio kandidaturu za predsjednika, prošao je bez rukovanja pred kamerama

2.9.2019.
18:58
VOYO logo

I treći susret u javnosti Kolinde Grabar-Kitarović i Miroslava Škore, nakon što je pjevač objavio kandidaturu za predsjednika, prošao je bez rukovanja pred kamerama.

Do sada su se mimoilazili na sinjskoj Alki i komemoraciji u Gračanima, a sinoć su se našli oči u oči u Požegi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi trebamo poštovati instituciju predsjednice"

Predsjednica je pljeskala protukandidatu, na njegovu aktualnom radnom mjestu. Iako nije i sama zapjevala, Kolinda Grabar-Kitarović s osmijehom je slušala Škorine slavonske hitove, a i on se zato dobro osjećao.

"Pa lijepo, ponosno. Gospođa Kolinda Grabar Kitarović je predsjednica Republike, i naravno da to kao instituciju poštujem i svi trebamo poštivati. Meni je drago da je ona večeras ovdje, ne toliko zbog mene, ja to ne gledam kao priču o protukandidatima, gledam kao priču o Požegi i Slavoniji", rekao je Miroslav Škoro, kandidat za predsjednika Republike.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica Škoru nije spomenula, osim neizravno s bine. "Pozornicu prepuštam našim talentiranim umjetnicima i zabavljačima. Hvala vam lijepa i lijepo se zabavite večeras", kazala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

A kasnije je samo iznijela svoje dojmove. "Predivno je bilo. Predivno je bilo čuti ovih 50 godina retrospektive, sve pjesme koje pjevamo na svim slavljima, ali ponekad i kad tugujemo. Za dušu", kazala je Grabar-Kitarović te dodala kako danas ne tugujemo. 

Grabar-Kitarović se u kampanji neće osvrtati na Škoru

U međuvremenu, cure detalji priprema predsjedničine službene kampanje - uz Kolindu Grabar-Kitarović, kako se doznaje, trebale bi biti i neke poznate osobe poput glumaca, sportaša i poduzetnika, čime smjera zahvatiti biračko tijelo šire od HDZ-a. 

Isto tako, u kampanji se neće osvrtati na Škoru nego će joj politički suparnik isključivo biti Zoran Milanović. Šef njezina budućeg stožera, osječko-baranjski župan Ivan Anušić, kaže da stožer počinje raditi ovoga mjeseca, a da će dinamiku diktirati sama predsjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednica ima veliki broj državničkih poslova, a protukandidatima je jedini posao predsjednicu 'izvući van' i otvoriti temu izbora i kampanje. Niti imaju funkciju, niti rade, a predsjednica ima u ovom trenutku puno prioritetnijih poslova koji se moraju obavljati", rekao je HDZ-ovac Ivan Anušić, šef izbornog stožera Kolinde Grabar Kitarović.

Ako postane predsjednik, Škoro više neće pjevati

Škoro je, pak, otkrio da će svoj trenutačni posao, postane li predsjednik, definitivno prestati raditi. "Ukoliko se dogodi da bilo tko pobijedi na predsjedničkim izborima, onda on mora prestati raditi posao koji je radio do tada i mora se posvetiti državi. Kad radiš posao predsjednika države, nema mjesta za ništa drugo", kazao je Škoro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kad se kampanja jednom zahukta, tada će i kandidatima ostati malo mjesta za išta drugo.

Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo