KOLINDA ODGOVORILA NA SKANDALOZNE VUČIĆEVE IZJAVE: / 'Hrvatska zastava vijorila se u Kninu i prije, a vijorit će se i ubuduće'

Image
Foto: Pixsell

Predsjednica je poručila i da ne želi dopustiti da Vučić definira političku agendu u Hrvatskoj te da bi ga trebalo ignorirati

10.9.2018.
14:32
Pixsell
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović reagirala je u ponedjeljak na skandalozne izjave predsjednika Srbije AleksandraVučića izrečene tijekom njegova posjeta Kosovu.

Podsjetimo, Vučić je tijekom svog govora u Kosovskoj Mitrovici ustvrdio da je SlobodanMilošević bio veliki lider, ali mu želje nisu bile realne, zbog čega su Srbi platili veliku cijenu, te da se danas u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikada nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska zastava vijorila se u Kninu i prije Vučićeva govora i vijorit će se ubuduće", rekla je Grabar-Kitarović za Dnevnik.hr.

Predsjednica je poručila i da ne želi dopustiti da Vučić definira političku agendu u Hrvatskoj te da bi ga trebalo ignorirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog Vučićevih izjava je predsjednik HSLS-a DarinkoKosor zatražio sastanak članica vladajuće koalicije na kojem očekuje čuti jasne stavove Vlade i koalicijskog partnera SDSS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo