UTRKA ZA PANTOVČAK / Predsjednica će odluku o novoj kandidaturi donijeti nakon EU izbora? Evo tko bi joj mogao biti protukandidat

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zasad i u SDP-u šute o tome tko bi mogao biti njihov kandidat

22.10.2018.
8:50
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kolinda Grabar-Kitarović neće donijeti sada odluku hoće li zatražiti novi mandat na Pantovčaku, nego poslije europskih izbora u svibnju, rekli su Jutarnjem listu izvori bliski predsjednici.

Iako dosad nije javno govorio želi li ući u predsjedničku utrku, Zoran Milanović, bivši predsjednik SDP-a, navodno o tome razmišlja vrlo ozbiljno. U posljednje vrijeme je nešto aktivniji u javnosti, a navodno se često i sa svojim suradnicima kako bi ocijenili koje su šanse ako se suprotstavi predsjednici Grabar-Kitarović, koja prema anketama ima uvjerljivu prednost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz njegova kruga može se čuti da Milanović nikako ne može dopustiti da bude poražen jer bi to značio i definitivan kraj bavljenja politikom. Tako njegovi bliski suradnici kažu da se sve više hladi od ideje da se suprotstavi Grabar-Kitarović odluči li se ona za drugi mandat.

Zasad i u SDP-u šute o tome tko bi mogao biti njihov kandidat, iako se najčešće spominje Tonino Picula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalija Orešković je rekla da nema ambiciju doći na Pantovčak, a dosad se nije izjasnio ni Mislav Kolakušić koji sve više iskazuje političke ambicije, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo