Prava navala na vibratore u Zadru - prodali ih na stotine

Otkad je ovog ljeta u zadarskoj Varoši nakon dugogodišnje stanke ponovno otvoren seksi shop, najtraženija roba postali su vibratori.

3.10.2010.
19:11
VOYO logo

''U dva mjeseca prodali smo stotinjak vibratora. Gotovo podjednako ih kupuju i muškarci i žene, iako žene ipak malo češće. Najbolji idu oni boje ljudske kože. Muškarci se uglavnom opravdavaju da ih kupuju curama i suprugama'', rekla je vlasnica Željka Hofman za 24sata.

Kaže kako u sexy shop svraćaju sve generacije, od tek punoljetnih osoba do starijih bračnih parova, a iako je dućan u centru starog dijela Zadra, stranci i nisu baš toliko ulazili i kupovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupci su uglavnom Zadrani, ali i stanovnici drugih dalmatinskih gradova, kojima je vjerojatno lakše prevladati sram od ulaska u sexy shop u tuđem gradu. No, ima i onih koji uđu zabunom.

''Prije nekoliko dana došla je jedna starija gospođa i pitala imamo li lutke. Kad sam joj pokazala policu s lutkama na napuhavanje, precizirala je da traži lutke za curice. Mislila je da je ušla u običan darovni dućan'', rekla je Željka, te za 24sata dodala da je bilo i pomalo čudnih situacija, kad su otac i sin zajedno došli supruzi, odnosno majci, kupiti vibrator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo