u centru grada / Poznati zagrebački hotel Arcotel Allegra nakon 15 godina prestaje s poslovanjem

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

'Mi kao hotelska grupacija htjeli smo rado nastaviti s radom ovog hotela. Vjerujemo u destinaciju i zainteresirani smo za nove hotelske projekte u Zagrebu', rekao je predsjednik uprave ARCOTEL Hotel AG

19.10.2017.
13:43
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hotel Arcotel Allegra, koji u središtu Zagreba posluje 15 godina, zatvorit će svoja vrata krajem ove godine jer nije uspio produljiti ugovor o najmu prostora u sklopu zagrebačkog Branimir centra, izvijestili su u četvrtak iz Arcotela.

Vijest je priopćila grupacija ARCOTEL Hotels istaknuvši pritom kako odlaze jer im 31. prosinca istječe petnaestogodišnji najam, koji nisu uspjeli produžiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“ARCOTEL Allegra prirastao mi je srcu i uz ovaj hotel vežu me brojne drage uspomene. Želimo se zahvaliti svim našim gostima, klijentima, poslovnim partnerima i pratiteljima”, rekla je dr. Renate Wimmer, vlasnica grupacije ARCOTEL.

“Mi kao hotelska grupacija htjeli smo rado nastaviti s radom ovog hotela. Vjerujemo u destinaciju i zainteresirani smo za nove hotelske projekte u Zagrebu”, rekao je predsjednik uprave ARCOTEL Hotel AG, Martin Lachout. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo