SVI U ŠIBENIK! / Poznati svi detalji prvog SuperUho festivala

Image

Preostalo je još samo četiri dana do početka prvog izdanja SuperUho Festivala koji će se održati od 3. do 5. kolovoza na samom moru na šibenskom pristaništu TEF i plaži Banj.

30.7.2014.
13:21
VOYO logo

Preostalo je još samo četiri dana do početka prvog  izdanja SuperUho Festivala koji će se održati od 3. do 5. kolovoza na samom moru na šibenskom pristaništu TEF i plaži Banj.

Ovom prilikom organizatori su najavili i da će zadnjeg dana festivala biti predstavljena 'tajna' pozornica koja će od sljedeće godine biti u funkciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Specijalno za tu prigodu nastupit će novi  instrumentalni dub bend iz Šibenika The FogSellers i to uz izlazak sunca u srijedu, 6. kolovoza. 

Također, predstavljeni su i dodatni sadržaji poput besplatne škole surfanja, nagrada za posjetitelje  i lounge bara smještenog uz glavnu pozornicu festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi posjetitelji festivala uz predočenje festivalske narukvice dobivaju popust 10 – 20% na konzumaciju određenih artikala u ovim ugostiteljskim objektima: Restoran Anima Mare (Obala palih omladinaca 10),  Fish/vegetarian Fast food – ŠEŠULA riba sendviči (Obala prvoboraca 14) i  Klub AZIMUT  - press/info centar (Obala palih omladinaca 2).

Objavljena je i satnica nastupa svih izvođača na festivalu koju možete proučiti u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo