savršeni rezultati /

Poznate mame otkrile bez čega ne mogu u svom domaćinstvu

Image
Foto: PROMO

Pametna tehnologija koja štedi vrijeme

9.10.2019.
10:23
PROMO
VOYO logo

Svaka mama brine da njezina djeca nose urednu i čistu odjeću. Omiljene pidžame, dresovi, školske uniforme moraju biti nježne prema koži i djeca se u njima moraju osjećati slobodno i nesputano. To znači puno posla za mame. Jer svaki odjevni komad treba izglačati i pripremiti za igru i slobodne aktivnosti klinaca, a svi znamo koliko često djeca mijenjaju odjeću i koliko brzo ju zaprljaju. Znaju to jako dobro i poznate mame Nevena Rendeli i Nataša Janjić čija su djeca još mala, ali količina rublja je začuđujuće velika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo da vaša djeca uživaju u igri na travnjaku, skrivanju po šumi ili se u njima krije mlada nogometna zvijezda, svaka mama želi samo najbolje za svoje dijete, ali ne želi provoditi sate obavljajući kućanske poslove jer mame su ipak najglasnije navijačice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevena i Nataša dijele upravo ovakve probleme. Uz sve dnevne obaveze, poslove, probe i snimanja, jer obje vole svoje poslove i pokušavaju balansirati obiteljski život i karijeru, na početku i na kraju dana, njihova najvažnija dužnost je ona biti mama. Zato za kućanske poslove poput glačanja biraju samo pametne tehnologije poput Philips parne postaje. Uvjerile su se kako Philips PerfectCare Elite plus parna postaja zaista štedi vrijeme, a glačanje je brzo i jednostavno.

Zahvaljujući Optimal temp značajki ova parna postaja ima optimalnu temperaturu koja omogućava efikasno glačanje bez progorijevanja. Samo jedan program optimalan je za glačanje raznih vrsta tkanina, od pamučnih pelena, do trapera ili sportskih dresova te maminih svilenih košulja. A kako svakodnevni život mama zahtijeva pažnju istovremeno na više aktivnosti, čak i u slučaju da zaboravite glačalo na tkanini, nema straha od progorijevanja.

S druge strane, parna postaja, uz pomoć DynamicQ senzora, ovisno o pokretima prilikom glačanja, prilagođava ispust pare zbog čega para prodire duboko u vlakna, omekšava ih i ravna. To je oduševilo našu voditeljicu i mamu Nevenu koja sad može brzo i jednostavno glačati i najkompliciranije komade poput kombinezona. Da radni tempo uz malu bebu i obitelj ne ostavlja previše slobodno vremena, najbolje zna naša glumica Nataša Janjić koja se uvijek brine da u žurbi ne zaboravi upaljeno glačalo. S Philips PerfectCare Elite plus parnom postajom garantirano nema straha od progorijevanja. Sva odjeća je u rekordno kratkom roku savršeno jednostavno izglačana, a mame konačno imaju više vremena za druženje sa svojim najmilijima. Jer zašto trošiti vrijeme na glačanje kad možete glačati pametno.

Više informacija potražite na Philips PerfectCare Elite Plus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo