Požeški župan vijećniku: Razbit ću te!

Požeško- slavonski župan i SDP-ov vijećnik u tamošnjoj skupštini imali su u srijedu žestok obračun.

14.10.2010.
0:13
VOYO logo

"Razbit ću te, razbit ću te!", poručio je župan Marijan Aladrović za vrijeme skupštine Požeško-slavonske županije SDP-ovu vijećniku Vicku Njavri.

Reakcija inače staloženog župana uslijedila je tijekom rasprave o izvještaju o njegovu radu. Naime, Njavro je ustvrdio da se župan obvezao časno i odgovorno obavljati dužnost, a da nije bio nazočan na dvije od pet sjednica skupštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam zašto se župan borio rukama i nogama za to mjesto. Sve će to doći na red. Remetinec je pun, nezakonitosti se neće trpjeti pa iz toga razloga SDP neće prihvatiti izvješće", obrazložio je Njavro stav svoje stranke.

Župan mu je odgovorio da nije bio samo na izvanredno sjednici koju je tražio Klub SDP-a dodajući da Njavro laže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svoju dužnost obavljam časno i pošteno, a za spominjanje Remetinca nas dvojica ćemo razgovarati", uzvratio je Aladrović.

Nakon toga se nastavila rasprava o privremeno ukinutoj pruzi Čaglin– Našice što je Njavro pokušao nekoliko puta staviti na dnevni red.

"Zar vas nije sramota spominjati Čaglin, gospodine Njavro, pa vi ste tamo godinama radili pa što se napravili – ništa", nastavio je župan. Večernji list piše kako je Njavrino ponovno javljanje za riječ prelilo županovu čašu, ali da do bliskog susreta srećom nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo