Povjerenstvo odlučuje jesu li u sukobu interesa Milanović, Karamarko, Pusićka...

Danas se sastaje Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na čijem će se dnevnom redu naći najzvučnija imena naše politike.

17.4.2014.
8:34
VOYO logo

Povjerenstvo će odlučivati o pritvorenoj sisačko-moslavačkoj županici Marini Lovrić Merzel i to zbog činjenice da je Županija financirala i lokalnu radijsku postaju u suvlasništvu njenog supruga. Iako to nije sporno, županica je morala obavijestiti Povjerenstvo kako bi joj se dale upute o transparentnosti.

SDP-ov zastupnik Ivan Račan na dnevnom redu se našao jer je zakasnio u prijenosu upravljačkih prava nad svojom tvrtkom. Raspravljat će se i o pokretanju procesa protiv premijera Zorana Milanovića zbog navodnog ljetovanja sa šefom Atlantica Emilom Tedeschijem. Ispitat će se i navodi da je ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić propustila navesti dio imovine svog supruga. Odlučivat će se i o pokretanju postupka protiv ministrice Opačić i ministra Lorencina. A na meti se našao i Tomislav Karamarko i to navodno zbog udjela u nekim tvrtkama, a za koje kaže da ih je prodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo