Poplavljeni stanovi / Potresna ispovijest Zagrepčanke: 'Što sam Bogu skrivila? Voda je šikljala iz tuša, WC-a... Beba se zamalo utopila'

Image
Foto: Vijesti.hr/PIXSELL

Nesretna žena je za RTL.hr ispričala kako su iz poplavljenog stana spašavali četvero djece. Beba ima samo tri mjeseca

25.7.2020.
7:55
Vijesti.hr/PIXSELL
VOYO logo

Snažno nevrijeme pogodilo je u petak navečer Zagreb. Zbog obilne kiše, bujice vode su se slijevale niz ulice i paralizirale ulice. Situacija se još nije stabilizirala od razornog potresa koji je pogodioZagreb 22. ožujka, sada je poplava dodatno pogoršala stanje.

Nažalost, nije samo bio kaos na ulicama. Pojedini ludi su opet morali napustiti svoje domove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sve nam je uništeno. U jednom trenutku je samo voda krenula nadirat u stan odasvud. Izgleda su cijevi popucale. Šikljalo je iz tuša, iz WC-a, kuhinje, šahta... U nekoliko minuta je cijeli stan bio pod vodom'', kroz suze nam priča S.B.

''Voda je ušla u utičnice. Laptop nam je izgorio. Molili smo Boga da nas struja ne ubije'', opisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona i suprug sa četvero male djece žive na zagrebačkim Sveticama. Nastarije dijete ima četiri godine, jedno ima dvije, a bebi su tek tri mjeseca. Bila je u visokom stupnju trudnoće kada se dogodio potres.

''I u potresu smo stradali. Srećom, suprug je uspio popraviti štetu, a sad ovo. Život mi je uništen. Što sam ja Bogu skrivila? U nekoliko minuta smo ostali bez svega. Ja sam doslovno bosa jer nisam stigla niti jedne tenisice ponijet'', govori nesretna majka u očaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
totalni kaos /

Potop u Zagrebu! Tramvaji nisu vozili, automobili zaglavili u vodi, vatrogasci zasuti pozivima...

Image
totalni kaos /

Potop u Zagrebu! Tramvaji nisu vozili, automobili zaglavili u vodi, vatrogasci zasuti pozivima...

Stan su potpuno renovirali u proteklih godinu dana, a sada im je, kaže, sve uništeno.

''Prvo smo djecu spašavali. Posebno sam se uplašila za najmlađeg jer je voda već doprla do madraca u krevetiću. Susjedi su odmah uskočili pomoći nam. Vatrogasci su brzo došli, ali ništa nismo mogli spasiti. Bosa sam s bebom u naručju bježala'', nastavila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo su po obitelj došli kumovi iz Gajnica kod kojih će ona neko vrijeme ostati s bebom jer još doji, a preostalo troje djece je smješteno kod bake. 

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo