Naglasi svoju ljepotu /

Postanite selfie majstor s novim P20 lite

Image
Foto: PROMO

Selfiji su postali sastavni dio modernog načina života, stoga je očekivano da su značajke autoportreta sve važnije za vlasnike pametnih telefona.

22.5.2018.
13:49
PROMO
VOYO logo

Pored sve veće razlučivosti prednje kamere na pametnim telefonima, software kao i algoritmi za uljepšavanje i proširenu stvarnost postaju sve važniji. Sve navedeno je dostupno ako pri ruci imate Huawei P20 lite iz najnovije Huawei P20 serije, koja je već svjetski poznata po svojim fantastičnim kamerama.

Prednja kamera jednako važna kao i stražnja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huawei dokazuje da su prošla vremena kada je prednja kamera bila manje važna. Prednja kamera P20 uređaja ni na koji način nije lošija od stražnje, što dokazuje korisničko iskustvo 16MP senzora i svijetle f/2.o leće. Selfiji slikani ovim pametnim telefonom daju beskompromisnu kvalitetu koja se ne razlikuje od fotografije stražnje kamere, a to je zbog velikih fotosenzitivnih senzora od 1,0 mikrona.

Prednja kamera olakšava jednostavnije snimanje selfija s vidljivim okvirom od 78° i žarišnom duljinom od 27mm kako bi korisnik uklopio okruženje bez potrebe za selfie štapom. S novim najavljenim početkom uvode “selfie panorama mode” koji zajedno može snimiti fotografije s vašim prijateljima. Za vas Huawei P20 lite kombinira tri fotografske snimke koji će zasigurno postati hit na svim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO

Naglasi svoju ljepotu

Svatko tko je bio na profesionalnom fotografskom snimanju, zna da uz fotografa uvijek ide izvrsni vizažist, a šminkom se skrivaju nedostatci i ističe ljepota modela.

Baš kao što je pokretanje selfieja  omogućilo da se samostalno fotografirate bez pomoći fotografa, tako se i Huawei pobrinuo da vam nisu potrebni ni vizažisti. Napredni algoritmi dizajnirani su kako bi naglasili prirodnu ljepotu, uljepšali kožu, sakrili nedostatke istovremeno zadržavajući sve detalje i tonove prirodne kože. Intezitet uljepšavanja možete odrediti sami odabirom jedne od razina na skali od deset točaka. Kontrola algoritmima uvijek ostaje u vašim rukama.

Bokeh mode može se koristiti za zamućivanje pozadine oko objekata. Oponaša učinak koji se prethodno mogao postići samo profesionalnim fotoaparatom s jakim objektivom. Zahvaljujući tome, vaše fotografije neće izgledati kao da su snimljene telefonom, već profesionalnim DSLR fotoaparatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja kvaliteta čak i u neobičnom osvjetljenju

Huawei razumije da svjetlost igra ključnu ulogu u fotografiji. Svatko tko je pokušao snimiti “selfie” s mobitelom zna da rezultati nisu zadovoljavajući. Upravo zato Huawei P20 lite ima tehnologiju koja balansira svjetlost za snimanje “selfija”. Koristeći zaslon kada je jako mračno Huawei P20 lite lice će osvijetliti toplom nijansom. S Huawei P20 lite moći ćete snimiti selfie na mjestima gdje do sada još niste ni pomišljali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO

Zabava s proširenom stvarnosti

Pametni pomoćnik selfija omogućuje primjenu naprednih povećanih efekta stvarnosti kod autoportreta. P20 lite korisnici mogu iskoristiti 16 novih filtera/maskica i alata koji se prilikom snimanja selfija automatski prilagođavaju. Svaki od filtera i alata se pokreće zajedno s glavom kao da to stvarno nosite.

Osim toga, možete koristiti 14 vrsta pozadinskih tema kako biste u potpunosti zamijenili sve što stoji iza vas. Na taj način, možete snimiti odličan “selfie” i kada okolina nije osobito atraktivna ili kada jednostavno ne želite otkriti gdje se nalazite. Posebni efekti mogu simulirati kozmičko putovanje ili promijeniti fotografiju u stilu crteža olovke. Probudite svoju kreativnost i iznenadite svoje prijatelje koristeći AR način koji je ugrađen u kameru uređaja Huawei P20 lite.

Kako bi iskoristio sve prednosti FullView zaslona, Huawei je izmijenio elemente dizajna EMUI 8.0 tako da na Huawei P20 Lite modelu opcija Status Bar može koristiti prostor s obje strane usjeka. Od cjelokupnog dizajna do njegove kvalitete gradnje, svaki aspekt Huawei P20 Lite oduševljava s Huaweijevim potpisom izvrsnosti. Njegov FullView zaslon ima vrlo poželjan omjer značajki i niske tržišne cijene, što ga čini vrlo atraktivnom opcijom za mlađe potrošače, a može ga se pronaći kod ovlaštenih operatera te u slobodnoj prodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.899,00 HRK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo