'ko vas šiša' / Poruka na frizerskom salonu postala hit: 'Otišao sam pogledati juniore Hajduka pošto od seniora nema ništa'

Image
Foto: Facebook Hajdučke vijesti

Planirali su se vratiti u 17 sati, ali valjda je senzacionalna pobjeda domaćina na Poljudu bila jača pa su ipak odlučili uopće se ne vratiti na radno mjesto

28.2.2023.
21:57
Facebook Hajdučke vijesti
VOYO logo

Društvenim mrežama ne prestaju kružiti šale na račun seniora 'Bilih' ni dva dana nakon derbija Dinama i Hajduka u kojemu su 'Modri' na Maksimiru slavili s velikih 4:0.

"Otišao sam pogledati juniore Hajduka pošto od seniora nema ništa", osvanulo je na jednom frizerskom salonu u Splitu uoči današnjeg okršaja juniora Hajduka i juniora Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno su se planirali vratiti u 17 sati, ali izgleda da je senzacionalna pobjeda domaćina na Poljudu bila jača pa su ipak odlučili uopće se ne vratiti na radno mjesto. Napisali su vrlo jasnu poruku: "tko šiša".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šalu na stranu, Hajdukovi juniori briljirali su u osmini finala Lige prvaka mladih pobjedivši Manchester City rezultatom 2:1 te pogocima Roka Brajkovića u 24. minuti i Mate Antunovića u 33. minuti. Ovom su se pobjedom plasirali u četvrtfinale LP-a u kojemu će odmjeriti snage protiv Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo