POREZNI OBVEZNICI PLATILI IM KARTE ZA WIMBLEDON: / Iz prvog reda finale pratili Jandroković, Marić i Božinović, a bila je tu i Janica

Image

Finale Wimbledona danas su sa zanimanjem gledali mnogi u cijelom svijetu, a uz prvog su reda meč našeg Marina Čilića i Rogera Federera pratili i hrvatski političari.

16.7.2017.
22:44
VOYO logo

Među mnogim poznatim svjetskim licima našla su se i neka hrvatska, i to u prvom redu. Uz kraljevsku obitelj koja je Wimbledon pratila iz prvog reda, princa Williama i suprugu Kate, bili su tu i svjetski poznati glumci, ali i hrvatski ministri.

Ministar financija Zdravko Marić i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović također su pratili meč Čilića i Federera iz prvog reda. Samo nekoliko mjesta udaljena od Hugha Granta i Bradleya Coopera, bila je tu i državna tajnica za sport i bivša skijašica Janica Kostelić, ali i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi se pitaju jesu li ministri i predsjednik Sabora tako veliki ljubitelji tenisa da su si sami priuštili kartu za finale Wimbledona. Jutarnji list piše kako su sve ipak platili porezni obveznici. Rekla im je tako glasnogovornica Jasna Vaniček Fila, koja kaže da se njihov put tamo vodi kao službeni, a ne privatni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo