S PJEVAČEM RODOM STEWARTOM / Ponovno okupljanje najpijanijeg rock benda sedamdesetih

U vrijeme najveće slave, početkom sedamdesetih, na pozornici su imali i dobro opremljeni šank s konobarom, zbog čega je dobar dio njihovih koncerata završavao u kaosu

5.8.2015.
12:12
VOYO logo

Najpijaniji rock bend sedamdesetih, legendarni The Faces, idućeg će se mjeseca ponovno okupiti povodom nastupa na humanitarnom koncertu na kojem će, poslije 40 godina, s njima nastupiti i Rod Stewart.

Reunion benda održan je i prije nekoliko godina, točnije 2010., no bez Stewarta koji je bio zauzet ranije dogovorenim angažmanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom ga je prilikom zamijenio frontmen Simply Reda Mick Hucknall s kojim su odradili i britansku turneju.

Rod će sada udružiti snage s gitaristom Ronom Woodom, zadnjih desetljeća članom Rolling Stonesa, i bubnjarem Kenneyjem Jonesom na festivalu u Surreyju čiji je prihod namijenjen borbi protiv raka prostate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Basist Ronnie Lane i klavijaturist Ian McLagan, ostatak originalne postave, preminuli su 1997., odnosno 2014. godine.

Inače, The Faces su, osim po hitovima poput "Stay With Me" i nekolicini sjajnih albuma, ostali upamćeni i po upravo nevjerojatnoj sklonosti partijanju, ponajprije alkoholu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrijeme najveće slave, početkom sedamdesetih, na pozornici su tako imali i dobro opremljeni šank s konobarom, zbog čega je dobar dio njihovih koncerata završavao u kaosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo