USPJEŠNA TEHNIKA ZA BRISANJE BORA / Pomlađivanje lica i brisanje nepravilnosti uz kemijski piling

Image
Foto: PR fotografije

Kemijski piling je najstarija metoda koja se koristila za pomlađivanje lica, brisanje bora i drugih nepravilnosti. Kemijski piling i danas, kad su razvijene mnoge druge tehnike za pomlađivanje lica, zauzima vrlo cijenjeno mjesto.

29.5.2015.
10:39
PR fotografije
VOYO logo

Kemijski piling podrazumijeva upotrebu neke od kemikalija koja se nanosi na kožu lica s ciljem da izazove nekrozu i ljuštenje površine kože. Rezultat i efekt kemijskog pilinga ovisi o tome koja se kemikalija upotrebljavala. Ako se koriste kemikalije koje ne prodiru u dublje strukture kože, rezultat je samo određena svježina lica, dok je kod upotrebe kemikalija koje prodiru u dublje strukture rezultat brisanje bora, nepravilnosti uzrokovanih izlaganjem suncu i zatezanje kože. 
Ovisno o dubini prodiranja kemijskog agensa kroz kožu, kemijski pilinzi se dijele na površinske, srednje i duboke. 
Postupak uključuje korištenje kemijske otopine koja uzrokuje odbacivanje mrtve kože i konačno ljuštenje. Svaka otopina za piling ima specifične karakteristike, ali sve će sačuvati osnovni sloj epiderme kako bi se omogućio odgovarajući oporavak. Regenerirana koža obično je glađa i manje naborana nego stara koža. 

Obično se nakon tretmana primjećuje crvenilo i stvaranje krasta koje će trajati 5 - 10 dana, ovisno o tretmanu. 

Neželjene posljedice nakon kemijskog pilinga mogu biti i: 

  • lokalna upala
  • promjena pigmentacije


Nakon pilinga lica tekstura kože bit će zaglađenija i svježija, pore će biti čišće i manje vidljive, ten ujednačen, a vidljivi znakovi starenja kože umanjeni. 
Isto tako, njega lica nakon pilinga bit će učinkovitija, jer nečistoća i odumrle stanice neće ometati apsorpciju aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože. 

Neoviderm krema preporuča se za ublažavanje posljedica kemijskog pilinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neoviderm emulzija je medicinski proizvod koji zbog svog sastava (betaglukan, hijaluronska kiselina i alginat) pridonosi zaštiti kože, njenoj dubinskoj hidrataciji te potpomaže i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva. Pridonosi zaštiti kože obnavljajući hidrolipidnu ravnotežu čime se vraćaju normalni uvjeti fiziološke obrane kože, dubinski hidratizira kožu, smiruje opekline i upalne procese te pospješuje i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva.

Zahvaljujući svojim zaštitnim i hidratizirajućim svojstvima, Neoviderm emulzija umiruje kožu i normalizira proces obnove kože. Proizvod ne sadrži faktor zaštite od sunca kao ni kobalt, nikal, krom, paladij i živu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neoviderm je dermatološki testiran i prilagođen i najosjetljivijim kožama, testiran je na citotoksičnost s garancijom neprisutstva teških metala u svom sastavu. Ovaj jedinstveni proizvod širokog spektra djelovanja i klinički potvrđenih rezultata u obnovi kože, je neizostavan dio svake kućne ljekarne, kako ovog ljeta na moru, tako i tijekom cijele godine.

Proizvod je dostupan u ljekarnama i web shopu delmerion.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Način primjene: Nekoliko puta dnevno nanositi u debljem sloju na ozlijeđeno mjesto u debljem sloju.

Pakiranje: Aluminijska tuba od 100ml

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MPC: 139,90kn

www.neoviderm.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo