MOST PROTIV SDP-A / Politički rat na Facebooku: Grmoja odgovorio na provokaciju SDP-ovca Bauka

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'SDP-ovce prije pola godine nisam primijetio na premijeri filma Gazda dok je još Todorić bio čvrsto na nogama', poručio je Grmoja bauku

8.4.2017.
14:38
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zastupnik SDP-a, Arsen Bauk, na svom Facebooku objavio je status u kojem je napisao što znači kratica MOST. "Nakon što su zastupnici Mosta glasali za lex Agrokor, kratica Most znači "Mi Ostajemo S Todorićem", napisao je Bauk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Grmoja, politički tajnik Mosta, nije ostao dužan Bauku, pa mu je putem svog Facebook profila poslao poruku.

"Poručujem kolegi Bauku da je onda SDP kratica za Sva Desetljeća Pljačke. Treba podsjetiti da njihovim dolaskom na vlast 2000. godine počinje zlatno doba Agrokora, a ne treba zaboraviti Linićevu prodaju INE i Bijelih noći i sve druge muljaže i marifetluke za njihovih mandata. Da ne govorimo o silno prisnom odnosu s Emilom Tedeschijem čije bi podrijetlo novca isto trebalo ispitati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do prije mjesec dana Baukov je prisni kolega Grčić govorio da o problemima Agrokora treba šutjeti. Ipak mu tamo radi supruga. Svo to vrijeme mi smo spominjali i kriminal i pogodovanje i povlaštene u hrvatskom gospodarstvu.

A SDP-ovce prije pola godine nisam primijetio na premijeri filma Gazda dok je još Todorić bio čvrsto na nogama, barem u javnosti. Valjda im je karta bila skupa", napisao je Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo