potpuno opremljen / Policija zbog obiteljskog nasilja stigla u kuću, a zatim ondje pronašla oružje i opremu za narkotike

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tijekom pretrage dviju kuća policija je pronašla kompletnu opremu za uzgoj marihuane, te komad vatrenog oružja

23.11.2017.
11:34
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Policija koja je zbog obiteljskog nasilja posjetila kuću jedne obitelji na širem makarskom području, pronašla je ondje drogu, oružje i alate potrebne za uzgoj narkotika, doznaje u četvrtak u splitskoj policiji Slobodna Dalmacija. 

Zbog navedenog prijestupa uhićen je 45-godišnjak koji je, kako se neslužbeno doznaje, bio nasilan prema majci i bratu, koji su iz tog razloga pozvali policiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom pretrage dviju kuća pronašli su pištolj pietro beretta kalibra 9 mm sa spremnikom u kojem je bilo devet metaka. Uz to, pronašli su i 58,9 grama marihuane, šest jointova ukupne težine 7,6 grama, platneni šator s postavljenim reflektorima u kojem je bilo zasađeno deset biljaka indijske konoplje, digitalna vaga, lampa za grijanje biljaka, termometar i preparati za uzgoj biljaka. 

Policija je zbog pronađenog oružja protiv muškarca podnijela i optužni prijedlog iz Zakona o oružju, a tijekom dana bi trebao biti predan pritvorskom nadzorniku, piše Slobodna Dalmacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo