BOJAN IVOŠEVIĆ / Policija traga za napadačem na splitskog dogradonačelnika: 'Kad je odlazio uputio mi je prijetnju'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Zbog svog temperamenta Bojan Ivošević pohodio je radionice iz komunikacije, a danas je odlučno sve pozvao na borbu protiv nasilja nad ženama

5.9.2022.
21:30
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Bez vidljivih ozljeda, ali kako sam kaže I bez straha Bojan Ivošević se nakon napada vratio na posao. Tvrdi da je u subotu u susjedstvu svjedočio obiteljskom nasilju i povikao muškarcu da prestane vikati na ženu, nakon čega je ovaj iskočio kroz prozor I dotrčao do zamjenika.

"Ja nisam reagirao, kao što znate nemam luksuz kao javna osoba da ulazim ni u kakve konflikte. Udario me šakom u glavu, ja sam rekao: 'Gledaj! Ja se tući neću, zovem policiju'", kaže zamjenik gradonačelnik Splita Bojan Ivošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac je pobjegao, ali prije toga je zaprijetio.

"Kad je odlazio uputio mi je prijetnju: da ima policiju u malom prstu i da će prije ili poslije kad najmanje se budem nadao od negdje mi doći, a ja neću znati odakle i premlatiti me", dodao je Ivošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVE PRIJAVIO POLICIJI /

Ivošević o napadu: 'Vidio sam da je urlikao na žensku osobu, rekao sam mu da prestane. Sišao je i udario me'

Image
SVE PRIJAVIO POLICIJI /

Ivošević o napadu: 'Vidio sam da je urlikao na žensku osobu, rekao sam mu da prestane. Sišao je i udario me'

U bolnici su mu utvrđene lakše ozljede glave, a policija koja istražuje cijeli slučaj potvrdila je da još traga za napadačem na zamjenika gradonačelnika.

Za Bojana Ivoševića se lijepe incidenti. Čeka ga suđenje zbog prijetnji novinarki, ali je zbog antisemitskih izjava DORH prijavu protiv njega na kraju odbacio. Za vrijeme kampanje dogodila mu se tzv.seks afera, dopisivanje s maloljetnicom iz Srbije. U ovom slučaju Ivošević smatra da je trebao reagirati, a ne zatvoriti oči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nešto što se događa duže , mjesecima, većinom su starije žene u mom susjedstvu koje se bore navedenog nasilnika koji ima dugu povijest problema s narkoticima I provalama. Ja ga se neću bojati I ja samo molim da državne institucije da u takvim slučajevima ozbiljno reagiraju da nam se ne događa kao na sjeveru Hrvatske", kaže Bojan Ivošević.

Zbog svog temperamenta Bojan Ivošević pohodio je radionice iz komunikacije, a danas je odlučno sve pozvao na borbu protiv nasilja nad ženama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo