prometna nesreća / Policija otkrila krivca: Mlada vozačica udarila u ogradu sakralnog objekta i pobjegla

Image
Foto: eMedjimurje.rtl.hr

25-godišnja vozačica je zbog prevelike brzine sišla s kolnika i udarila u ogradu pila kod crkve u Kotoribi

28.1.2019.
17:15
eMedjimurje.rtl.hr
VOYO logo

Kako smo nedavno izvijestili, tijekom noći sa 17. na 18. siječnja u Kotoribi se dogodila prometna nesreća, javlja eMedjimurje.

"Nesreća se dogodila na križanju ulica Alojzija Stepinca i Školske. Nepoznati vozač, nepoznatog vozila, krećući se kolnikom Ulice Alojzija Stepinc dolaskom do raskrižja sa Školskom ulicom obavljao je skretanje u lijevo te je iz neutvrđenih razloga vozilom udario u betonski stup ograde sakralnog objekta. Nakon nesreće, udaljio se s mjesta događaja i policija intenzivno traga za njim", potvrdili su nam tada u međimurskoj policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz PU međimurske stiže informacija da je pronađen počinitelj, a radi se od 25-godišnjoj vozačici s područja Općine Kotoriba. 

"Vozačica (25) je upravljala automobilom čakovečkih registarskih oznaka, a brzinu kretanja nije prilagodila osobinama ceste (raskrižje) i vidljivosti (noć), zbog čega je pri skretanju sišla van kolnika i udarila u ogradu sakralnog objekta", kažu iz međimurske policije, piše eMedjimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije kažu da će vozačica biti prekršajno sankcionirana, a nedavno su zbog nekoliko bijegova s mjesta nesreće u Međimurju podsjetili koje su sankcije za to. Više o tome pročitajte klikom ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo